Speltips, Djokovic – Haider-Maurer 2/8: Specifikt speltips när världsettan spelar

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2015

Novak Djokovic visade prov på fullständig koncentration direkt i första omgången. Nu tror att han fortsätter på den inslagna vägen i matchen mot Andreas Haider-Maurer.

Novak Djokovic inledde US Open på ett strålande sätt. I första omgången slog han nämligen Joao Souza med klara 6-1, 6-1, 6-1 efter att ha varit så där överlägsen som bara Novak Djokovic kan vara. Det råder ingen tvekan om att serben går in med hundra procent koncentration direkt i turneringen, något som förmodligen behövs efter de senaste veckornas finalförluster mot Andy Murray och Roger Federer.

En revanschlusten och hungrig Novak Djokovic är en om möjligt ännu bättre tennisspelare än en vanlig Novak Djokovic. Nästa man för rakning är österrikaren Andreas Haider Maurer, som i den första omgången slog Vasek Pospisil i en svängig femsetare. Det är faktiskt en ganska bra skalp av 28-åringen.

Nu ser det dock betydligt tuffare ut och vi tror att Novak Djokovic kommer att göra processen kort med ännu en motståndare.

Ett specifikt spel inför matchen

Vår tanke var ursprungligen att gå på ett vanligt handikappspel, men då linan ligger på höga 10,5 game väljer vi att rikta blickarna mot ett lite annat håll. Känslan är att österrikaren kan ha en god möjlighet att faktiskt stå emot ganska hyfsat i inledningen av matchen, för att under matchens gång tappa mer och mer i takt med att energin tryter.

Efter ett lite längre första set, där vi tror att österrikaren kan hålla sin serve ganska länge, tror vi att det blir ketshupeffekten i andra set. Då blir Novak Djokovic helt enkelt för stark och då orkar inte Andreas Haider-Maurer stå emot längre.

Därför spelar vi under 8,5 game i andra set till 1,83 gånger pengarna hos ComeOn. Vi har sett det många gånger förr och vi kan få se det igen – att en sämre spelare kämpar i ett första set och faktiskt är med ganska länge, för att sedan tappa totalt i andra set. 6-2, 6-1 och 6-0 är alla troliga resultat i det andra setet.

Nu börjar US Open. Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Vill du spela på vårt speltips? Registrera dig hos ComeOn och få en bonus på 3 000 kr via Spelbloggare. Klicka här för att del av erbjudandet! 

Speltips:

Speltips:  Under 8,5 game i andra set
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 23:55, onsdag 2/9
TV:    eurosport logo(TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Novak Djokovic  1,01 betway logo
3-0  1,15 mybet logo
Andreas Haider-Maurer  34,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 26 game  1,85 titanbet logo
Under 26 game  1,91 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: