Speltips, Djurgården – Linköping 28/1: Formtoppat bortalag

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2016

Ett av SHL:s mest formstarka lag, Linköpings HC, tar sig till Stockholm för att ta sig an Djurgårdens IF i en het match. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Linköping ser verkligen ut att ha prickat formen på sistone. Laget har imponerat stort i ett par veckor, med tunga segrar mot Frölunda, Skellefteå och Växjö Lakers. Det är verkligen inte illa.

Det som varit extra imponerande med Linköping de senaste veckorna är målproduktionen, som verkligen varit på en nivå som kan göra laget till ett verkligt hot senare i vår. Totalt 24 gjorda mål på de sex senaste matcherna är imponerande i sig, men att göra det i matcher mot Frölunda, Skellefteå, Färjestad och Växjö gör det bara ännu bättre.

Tack vare den fina perioden har laget på allvar tagit upp jakten på att knipa tredjeplatsen och då sluta som det närmast jagande laget till toppduon. Det skulle också, såklart, vara en fördel i kvartsfinalen där hemmaplansfördelen då är säkrad.

Ett ojämnt hemmalag

Djurgårdens IF har också haft en tämligen fin period, men dessvärre har laget svårt att hitta stabiliteten. Förlusten mot MODO senast visar verkligen just det. Det går helt enkelt inte att räkna med att laget alltid gör jobbet.

Dessvärre för hemmalagets del har man haft väldigt svårt för just Linköping på sistone. Fem raka förluster går inte att prata bort och att då ta sig an laget när de prickat formen kan inte vara optimalt. Därför är det inte konstigt att vi inför matchen håller gästerna som klara favoriter.

Det raka spelet på Linköping ger hela 2,65 gånger pengarna, men den här gången tycker vi att det kan finnas anledning att vara lite mer på den säkra sidan. Därför spelar vi Linköping (draw no bet) till 1,94 gånger pengarna hos 10Bet. Då får vi alltså pengarna tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort.

Speltips:

Speltips:  Linköping +0,0 (asian handicap)
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  10Bet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 28/1
TV:    cmorehockey logo cmorelivefyra logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Djurgårdens IF  2,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,30 betrally logo
Linköpings HC  2,65 expekt logo
Över 4,5 mål  1,75 betway logo
Under 4,5 mål  2,12 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: