Speltips, Djurgårdens IF – Karlskrona HK 27/11: Vi hoppas på revansch

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2016

Efter 7-3-förlusten senast behöver Karlskrona HK rycka upp sig rejält inför returmötet med Djurgårdens IF. Det öppnar för ett intressant speltips inför söndagens heta SHL-match.

Djurgårdens IF tar sig an Karlskrona HK för andra gången den här helgen. Fredagens möte mellan lagen slutade med en chockerande stor bortaseger för besökande Djurgården, som tryckte in hela sju puckar under matchens 60 minuter.

Slutresultatet skrevs till 7-3 och vi fick se en målfest vi verkligen inte hade väntat oss. Frågan är hur den islossningen påverkar det här mötet. Får vi möjligen se en reaktion på det första mötet? Eller fortsätter lagen i samma stil?

Det är verkligen inte ovanligt att en reaktion blir tydlig direkt. Inte sällan får vi se det förlorande laget i det första mötet göra en betydligt bättre match i det andra mötet, till exempel. Vad det bottnar i är oklart, men det kan möjligen ha att göra med att de nu känner till sina motståndare bättre, samtidigt som de såklart är väldigt motiverade och revanschsugna.

En tydlig underskattning

Att Djurgården seglat upp som klara favoriter inför den här matchen är kanske inte så konstigt. 7-3-segern senast vittnar om det rådande styrkeförhållandet mellan lagen. Dessutom finns det en klar skillnad i form mellan de här båda gängen, där tidigare så stark Karlskrona fortsätter att gå dåligt med sex förluster på sina sju senaste matcher. Det är inget vidare.

Å andra sidan finns det en hel del kvalité kvar i det här laget och tre mål senast är ändå ett bevis på viss spets framåt. Det är också på denna spets vi tänker luta oss inför den här matchen. På hemmaplan har Djurgården i för sig varit poängmässigt starka, men inte sällan släpper laget in en hel del mål. Minst två mål i de fem senaste matcherna på Hovet, till exempel.

Med tanke på det här – samt revanschsuget – tror vi att Karlskrona gör avtryck i matchen. Därför spelar vi Karlskrona HK över 1,5 mål (inklusive förlängning) till 1,65 gånger pengarna hos Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel).

Speltips:

Speltips:  Karlskrona över 1,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  16:00, söndag 27/11
TV:   cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   (TV-tablå)

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: