Speltips, Djurgårdens IF – Linköpings HC 5/1: Två formsvaga gäng

Simon Pålsson Publicerat: 4 januari 2017

Trots att både Djurgårdens IF och Linköpings HC vann senast måste lagen benämnas som formsvaga för tillfället. Trots det hoppas vi på en fartfylld och målrik historia.

Två svårplacerade lag gör upp i ett hett SHL-möte under torsdagskvällen. Både Djurgården och Linköping har stora problem att hitta en jämnhet i sina prestationer, men har å andra sidan en tämligen hög högstanivå.

Inför den här matchen har hemmalaget ynka två segrar på sina åtta senaste matcher. Märk väl att laget slog till med en riktig fin insats senast, när Frölunda besegrades med 3-2 på hemmaplan. Det är trots allt serieledande Frölunda vi pratar om.

Djurgården har konsekvent under säsongen haft problem med sitt målskytte, men det känns som att den biten så sakteliga blivit bättre och bättre. Allt oftare får vi se målrika matcher med Djurgården som ena halvan av den konstellation som gör upp på isen. Det är värt att komma ihåg inför den här matchen också.

En skön skalp även för Linköpings HC

Det är inte bara hemmalaget som har med sig en skön skalp från 2017 års första omgång. Även Linköping gjorde en fin insats senast, då Skellefteå fick smaka på hela 5-2. Å andra sidan har Linköping inte mer än tre vinster på sina nio senaste, ett facit i ungefär samma dåliga klass som Djurgårdens.

Det är alltså – för att summera – två formsvaga gäng som gör upp här. Det gör lagen oerhört svårplacerade och svåra att veta var man har. Inte sällan när lagen drabbar samman, speciellt på Hovet i Stockholm, får vi se en hel del mål. Med tanke på att båda lagen säkerligen också har fint självförtroende från sin respektive senaste match kan det nog bli en rätt offensivt inriktad match.

Över 4,5 mål (inklusive förlängning) ger fina 1,92 gånger pengarna hos Betway (1 000 kronor). Det tackar vi för.

 

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 5/1
TV:   cmorelivetre logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: