Speltips, Dolgopolov – Querrey 26/6: Spelet satt igår – favorit i repris idag

Simon Pålsson Publicerat: 25 juni 2015

I gårdagens kvartsfinal prickade vårt speltips rätt. När Alexandr Dolgopolov och Sam Querrey träffas på centrecourten för att spela semifinal i ATP Nottingham lägger vi äggen i precis samma korg som igår.

Igår lyckades vi pricka rätt på vårt speltips i matchen mellan Sam Querrey och Gilles Simon till hela 2,48 gånger pengarna. Idag tänker vi köra en favorit i repris och spela exakt samma spel, men den här gången till ett något sämre odds.

Precis som vi tydligt redogjorde för i gårdagens speltips är Sam Querrey en mycket god servare, något som gör att han har den goda egenskapen av att vara mycket svårslagen. I dagens tennis är servandet en enormt viktig del och man kan ta sig långt bara genom att vara en duktig servare.

Detta gör att amerikanen kan mäta sig mot på pappret bättre spelare och ge dem en rejäl match, även fall han inte nödvändigtvis alltid vinner i slutändan. Igår gick det dock hela vägen mot Gilles Simon och Sam Querrey tog sig därför till semifinal efter en rafflande match.

I semifinalen i ATP Nottingham väntar ukrainaren Alexandr Dologpolov, för närvarande rankad 75 i världen. Det ska sägas vara en mycket missvisande ranking på en spelare som utan tvekan är topp 35 i världen egentligen.

Tuff inledning igår – samma sak idag

Igår var vi övertygade om att inledningen på matchen skulle bli tuff, med två spelare som höll sin serve in i det sista. Så blev också fallet och vi kunde se hur Gilles Simon till slut vann första set med 7-5 efter att ha breakat precis innan tiebreak.

Den här gången är vi inne på samma spår och tror alltså att det första setet blir ett långt sådant. Igår gav spelet över 10,5 game i första set otroliga 2,48 gånger pengarna – ett odds som tyvärr sjunkit några punkter idag. I semifinalen mellan Dolgopolov och Querrey får vi bara 2,28 för samma spel, men vi tycker oss ändå se värde.

Båda spelarna är väldigt duktiga i eget servegame, där Sam Querrey har förmågan att slå en bra andraserve om han skulle missa sin första och Alexandr Dolgopolov framförallt är duktig på att döda bollen trots att serven inte alltid är av högsta kvalité. Vi tror helt enkelt att spelarna får svårt att breaka varandra inledningsvis och spelar över 10,5 game i första set till 2,28 hos Unibet.

Du har väl inte missat spelbolaget som vi rankar högst? Om du registrerar dig hos William Hill får du tillgång till ett spelbolag med breda marknader och höga odds. Klicka här för att registrera dig och ta del av bonusen på 1 000 kr.

Speltips:

Speltips:  Över 10,5 game i första set
Odds:  2,28 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:30, fredag 26/6
TV / Stream:    eurosport logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Alexandr Dolgopolov  1,80 williamhill logo
2-0  3,00 williamhill logo
Sam Querrey  2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 24,5 game  1,84 unibet logo
Under 24,5 game  1,92 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: