Speltips, Dortmund – Darmstadt 27/9: Lite väl stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2015

Darmstadt har stått upp överraskande bra som nykomlingar i Bundesliga och när man besöker toppjagande Borussia Dortmund ska man ha en bra chans att kunna skapa nerv på Signal Iduna Park.

Fjolåret är borta ur minnet. Det hemska fjolåret, eller ja; i alla fall den första halvan av det. Dortmund virrade runt i botten, men när maskineriet åter började snurra så nåddes till slut en Europabiljett – en historisk återhämtning.

De fem inledande matcherna vann man allihopa, för att nu senast spela 1-1 borta mot Hoffenheim, vilket får ses som ett smärre misslyckande med tanke på hur motståndarna öppnat serien. Nere på planen styrdes det mesta, dock hackade det under perioder – de offensiva idéerna kunde varit flera och framförallt bättre.

Darmstadt skulle, och lär även, få problem i den tyska förstadivisionen – truppens kvalité ska inte överdrivas – men kan hittills vara extremt nöjda över vad som presterats. Två vinster, tre kryss och en torsk har man löst hittills och detta trots ett relativt tuffa spelschema – exempelvis har man mött Bayern München och Bayer Leverkusen.

På respektive skadelista hittar vi Dortmunds Erik Durm, Neven Subotic samt Nuri Sahin. På Darmstadts: Yannick Stark och Patrick Platins.

Sju insläppta på sex matcher

Man ska inte skämmas alls över sina prestationer, Darmstadt. Defensivt håller man ihop det oerhört bra och trots att tre baljor släpptes in bara mot Bayern München, är den siffran på sju efter sex spelade matcher.

Tror inte att Dortmund klarar av att demolera Darmstadt helt här, även om man med största sannolikhet kommer stå som vinnare när domaren sätter pipan till munnen för 90 minuter. Vinstsiffrorna för Dortmund på hemmaplan är 4-0, 3-1 samt 3-0 – men här väntar man möta ett helt samlat försvar och då kan chanserna bli svårskapta.

Är, som nämnt, förtjust i vad Darmstadt åstadkommit på sistone och ser deras möjligheter att hålla den här matchen vid liv en bra bit som stora. Spelar därför dem med +2,5 mål (asian handicap) till 1,81x hos ComeOn. Öppna ett konto hos dem och erhåll mäktiga 3 000 kronor i välkomstbonus.

Vad ska vi säga: 3/2-1?

Speltips:

Speltips: Darmstadt +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 27/9
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Dortmund 1,16 bwin logo
Oavgjort 9,50 betsson logo
Darmstadt 22,00 betsson logo
Över 2,5 mål 1,46 unibet logo
Under 2,5 mål 3,00 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: