Speltips, Dortmund – Wolfsberger 6/8: Hörnspel till dubbla pengarna

Simon Pålsson Publicerat: 6 augusti 2015

Borussia Dortmund är löjligt stora favoriter inför hemmamötet med Wolfsberger. Vi riktar dock blickarna mot hörnmarknaden där vi hoppas dubbla våra pengar.

Borussia Dortmund har med sig 1-0 från bortamötet med Wolfsberger Athletik Club och nu pekar egentligen allting på att man ska ta sig vidare. Just nu får vi inte mer än 1,09 gånger pengarna på en rak hemmaseger i returmötet och det går naturligtvis inte att spela på.

Vad som dock känns självklart är att tyskarna är både ett, två och tre nummer för stora för Wolfsberger. Österrikarna gjorde visserligen en fin insats på hemmaplan, där man lyckades stå emot under stora delar av matchen, men ändå fick se sig besegrade med 1-0.

Under matchen var det tydligt att Borussia Dortmund är ett betydligt bättre fotbollslag än Wolfsberger och även om det teoretiskt sett inte är kört känns det osannolikt att österrikarna ska kunna hota på allvar. Det är dock inte där vi hittar vårt speltips inför matchen, utan vi riktar blickarna mot hörnmarknaden.

Den väntade matchbilden talar för hörnsnålt

Vi tror att risken är överhängande att tyskarna får in ett tidigt mål och blir så fallet är matchen i stort sett helt död. Det brukar i sin tur innebära få hörnor eftersom det offensiva spelet inte blir särskilt aktivt.

Även om Wolfsberger skulle lyckas hålla tätt ett tag och eventuellt också få in en boll talar inte mycket för att det ska bli särskilt många hörnor. I den första matchen mellan lagen skapade man tre hörnor var och det är någonstans där vi tror att man landar den här gången också.

Därför känns det väldigt bra att kunna spela under 10,5 hörnor i matchen till hela 2,00 gånger pengarna hos bet365. Det är ett odds som är på tok för högt och en lina som man placerat åtminstone ett steg för högt. Vi tackar och tar emot.

Speltips:

Speltips:  Under 10,5 hörnor i matchen
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, torsdag 6/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Borussia Dortmund  1,09 redbet logo
Oavgjort  12,00 ladbrokes logo
Wolfsberger  34,00 ladbrokes logo
Över 2,5 mål  1,35 mybet logo
Under 2,5 mål  3,75 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: