Speltips, Eibar – Elche 16/2: Bryter negativa trenden på Ipurua Municipal?

Spelbloggare Publicerat: 16 februari 2015

Eibar - Elche speltips Ett på förhand halvljummet möte mellan Eibar och Elche fullbordar den 22:a omgången i spanska Primera División – och vi tycker att värdet lutar över åt ena hållet.

Elche lever på marginalerna och precis som i fjol, är man inblandade i den absoluta bottenstriden. Ner till det röda tabellområdet är det ynka en pinnes marginal och målskillnaden är sämre än de flesta bottenkonkurrenternas.

Dock har man en del bra prestationer i ryggsäcken; formraden 3-0-3 och för exakt en vecka sedan vann man med 2-0 över Rayo Vallecano på hemmaplan.

Under denna period plockades spelårets andra bortavinst i matchen mot Athletic Bilbao. Förvisso till större del för Athletics usla prestation, snarare än att Elche var speciellt vassa. Allt som oftast förlorar man på bortaplan och på tio matcher har så lite som nio mål gjorts.

Bra hemmafavorit, men viss kryssrisk

Hittills har Eibars debutår i högstadivisionen varit väldigt lyckat och den lilla, anonyma klubben hittas på tiondeplats, med chans att studsa upp två placeringar vid en trepoängare här. Ett mycket starkt facit med hänsyn för de hårt begränsade ekonomiska förutsättningarna. Stora stjärnor saknas och laget lever på sin kollektiva styrka.

De tre senaste matcherna har förlorats, men två av dessa var på bortaplan och på Ipurua Municipal Stadium stod tredjeplacerade Atlético Madrid på andra planhalvan – och då är det svårt att hämta in något av värde till tabellen.

I hemmastatistiken har Eibar 3-3-4, men ska nämnas att bara en av förlusterna kommit mot ett lag från den undre delen av tabellen.

Alla ordinarie spelare finns att tillgå och då ska Eibar räknas som stora favoriter hemma mot Elche. Ser dock en viss kryssrisk och Eibar -0,25 mål (halv förlust vid oavgjort) till 1,92x tycker jag är lite i överkant. Synas.

Marknadens bästa bonus
Få ett rejält tillskott i spelrullan – ta del av ComeOn!’s makalösa välkomstbonus på 3 000 kr!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Eibar 2,25 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Elche 3,80 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,75 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Eibar -0,25 mål AH
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 16/2
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson