Speltips, Elche – Rayo Vallecano 9/2: 9/13 senaste över 2,5 mål

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2015

elche vallecano 9/2Elche välkomnar Rayo Vallecano till Estadio Manuel Martinez Valero under måndagskvällen. Sist de möttes bjöds vi på en fantastisk målfest – upprepas nu?

Tre friska pinnar står på spel i Primera Divisións bottenskikt. Elche hittas just nu jumboplatsen och skulle nå upp till säker mark vid en vinst. Rayo Vallecano placerar sig flera platser ovan, men en förlust – och det börjar brännas underifrån.

Båda lagen kommer från två raka förluster; Elche med 0-6 mot Barcelona och 0-1 mot Granada. Vallecano med 1-3 samt 1-2 mot Atlético Madrid respektive Deportivo La Coruna. Faktum är att de har exakt samma poängskörd på de åtta senaste matcherna; sju inkasserade pinnar. Nära på identisk form med andra ord.

I grund och botten är Rayo Vallecano ett offensivt lagt lag, men trots det bara gjort 22 mål på 21 matcher. Mot de sämre lagen brukar de ändå kunna få hyfsat betalt framåt. Defensiven är å andra sidan riktigt kass, precis som Elches. Elche har släppt in flest mål i Primera División, Rayo näst flest.

Varsin försvarare borta

Glädjande för båda parterna är att de mer eller mindre är skadefria. Däremot saknar Vallecano backen Rayo Abdoulaye Ba som är avstängd samtidigt som det finns en del frågetecken som ännu är osäkra om de kan delta.

Gemensamt för lagen är att de båda är i stort behov av poäng – och ingendera lär vara nöjda med en pinne på förhand. Talar för att spelet kan öppnas upp vid ett eventuellt oavgjort resultat en bit in i matchen. Luktar målrikt, tycker jag.

När lagen möttes i december var det fart och fläkt åt båda håll och hela fem gjorda baljor blev det. Av de 13 senaste inbördesmötena har det blivit minst tre mål i nio.

Kort och gott; över 2,5 mål smakar bra till 2,25 gånger pengarna och synas utan tveka.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Elche 2,75 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Rayo Vallecano 2,80 250 kr
Under 2,5 mål 1,70 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 9/2
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson