Speltips, England – Litauen 27/3: Hörntips från Wembley Stadium

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2015
england litauen 27/3
Foto: Bildbyrån

Från Wembley Stadium hittas nästa spelobjekt. England tar emot Litauen och vi tror att det kan bli en hörnkavalkad – i första halvlek.

England stormar vidare mot nästa års EM i Frankrike och hoppas kunna plocka den femte segern av fem möjliga i gruppspelet. Avancemanget får ändå anses vara klart, då det skiljer hela sex pinnar ner till tvåan, trean och fyran och man spelar helt utan press inför de sex återstående matcherna. Fajten om andra- och tredjeplatsen är desto hårdare mellan Slovenien, Schweiz och just Litauen.

Liverpoolstjärnan Daniel Sturridge lämnas utanför truppen med skadebekymmer. Samtidigt har målspottaren Harry Kane plockats in i hetluften och möjligheten till en startplats anses vara stor.

– Vi är väldigt nöjd med Harry och han har gjort det väldigt bra. Han har inte på något vis försämrat sina chanser för att spela med seniorerna och jag är säker på att han kommer göra sin debut om några dagar, sa förbundskapten Roy Hodgson enligt TheFa.com tidigare i veckan.

Litauen inledde kvalet på bästa möjliga sätt med vinster mot San Marino och Estland, men därefter har man torskat mot Slovenien och Schweiz. Skulle förvåna rejält om de skulle hamna i topp tre, vilka är de platser som leder eller betyder kval till mästerskapet.

Hörnkavalkad – i första halvlek?

De tre lejonen är naturligtvis gigantiska favoriter, vilket oddsen tydliggör. Ettan betalar som bäst ynka 1,13x och sannolikheten att de vinner på Wembley Stadium anses vara 85%. Och ja, England ska vinna det här alla dagar i veckan.

Kan mycket väl bli 5/6-0, men mot exempelvis Magnus Pehrssons Estland hade man stora problem och fick inte in det avgörande målet fören under slutkvarten. Räkna med att Litauen kommer slåss med näbbar och klor för att stjäla hem en pinne, eller överhuvudtaget hålla hedern i behåll.

Vad vi vet är att England är en hörnmaskin på hemmaplan. Mot San Marino löstes makalösa 16 hörnsparkar, mot Slovenien – nio.

Om man leder bekvämt i halvtid kan tempot självklart dras ner i andra halvlek. Tror faktiskt det är större sannolikhet att de flesta hörnorna kommer under första 45, kontra de sista dito.

Över 5,5 hörnor (asian) i första halvlek spelas till smakrika 1,93 gånger pengarna hos Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
England 1,13 betway logo 500 kr
Oavgjort 10,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Litauen 34,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,46 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,57 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 5,5 hörnor i första halvlek (asian)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:45, 27/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson