Speltips England – Schweiz 26/3: Välmående landslag

Martin Efvergren Publicerat: 26 mars 2022

Redan VM-klara England och Schweiz ställs mot varandra i en träningslandskamp. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med avspark kl 18:30.

England – Schweiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

England avslutade sitt gruppspel i VM-kvalet med totalt 15-0 i målskillnad över två möten mot Albanien och San Marino. Därmed vann man till slut sin grupp med sex poängs marginal före tvåan Polen.

Återigen så övertygade Gareth Southgates England i kvalet till ett stort mästerskap. Över tio spelade matcher förblev man obesegrade där de två sista matcherna bidrog till att man landade på den imponerande målskillnaden 39-3. De enda smärre plumparna i protokollet var de två 1-1-matcherna mot Polen borta samt mot Ungern hemma.

Nu väntar så två träningsmatcher på hemmaplan där man, efter den här matchen mot Schweiz, tar emot Elfenbenskusten på tisdag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka lag

Schweiz landslag fortsätter att hålla en hög nivå. Efter att ha slagit ut Frankrike ur EM i somras och därefter åkt ut efter straffar mot Spanien i kvartsfinalen så har Murat Yakin eventuellt höjt ribban ytterligare. Han tog över som förbundskapten efter sommarens mästerskap och kunde i höstas föra laget till VM 2022 i Qatar.

Framförallt var det en imponerande bedrift med tanke på att de regerande Europamästarna Italien stod för det främsta motståndet i gruppen. Schweiz kryssade i båda mötena mot Italien och slutade två poäng före italienarna efter att ha avslutat med en 4-0-seger hemma mot Bulgarien i november.

Precis som England, gick Schweiz obesegrade genom gruppspelet och totalt släppte man endast in två mål på åtta matcher. Senast de här båda lagen möttes var i Nations League 2019, då vann England efter straffar i en match som förblev mållös.

Vi har att göra med två välorganiserade och försvarsstarka landslag och jag finner anledning att tro att det här kommer bli en jämn och relativt målsnål tillställning. Mitt spel blir att det kommer att göras under 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 26 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: