Speltips Everton – Brentford 5/2: Ny energi

Martin Efvergren Publicerat: 4 februari 2022

Everton och Brentford har båda rustat sina trupper och ställs nu mot varandra i den fjärde rundan av FA-cupen. Matchen spelas lördagen den 5 februari 2022 med avspark kl 16:00 på Goodison Park.

Everton – Brentford

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Det har hänt mycket i Everton FC de senaste dagarna. De var ordentligt aktiva transferfönstrets sista dagar och därtill har man hittat en ny manager. Frank Lampard blir Rafa Benitez efterträdare och han har nu till uppgift att forma ett delvis nytt lag.

På spelarfronten har man förstärkt med mittfältarna Donny van de Beek och Dele Alli. Sedan tidigare har man även värvat ytterbacken Vitalii Mykolenko.

Everton har hamnat i ett pressat läge i Premier League, men nu är det alltså FA-cupen som den här matchen gäller. Det blir på så vis en start där Lampard och company inte behöver känna någon kniv mot strupen, vilket säkerligen är en fördel.

Brentfords form är också den svag då man har fyra raka förluster bakom sig i ligan. I tabellen är man fyra poäng före Everton, men man har då spelat tre matcher fler.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Öppen matchbild

Brentford har också de lyckats förstärka truppen på ett väldigt intressant sätt då ingen mindre än Christian Eriksen har skrivit på för den här danskpräglade klubben. Förutom manager Thomas Frank finns nu så många som sju danska spelare i Brentford.

Senast Brentford vann var i FA-cupen mot Port Vale som man besegrade med 4-1 på bortaplan. Vann gjorde man även när man senast mötte Everton. Detta mötet i Premier League ägde rum i slutet av november där Brentford segrade med 1-0 på hemmaplan.

Hos spelbolagen är det emellertid Everton som gäller som favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.15 gånger insatsen.

Everton och Brentford befinner sig i ett liknande läge i Premier League. Formen är svag och man behöver hitta ett positivt momentum och förhoppningen är att nyförvärven kan få lagen på rätt spår igen.

Förväntningarna på Everton är dock betydligt högre. De har ambitioner att tillhöra toppskiktet av Premier League och där har Lampard ett stort jobb att göra för att ta igen det gapet.

Här gäller nu att försöka skapa ett positivt momentum och jag tror att båda lagen vill gå framåt. I Evertons fall har båda lagen gjort mål i sju av de åtta senaste matcherna. Detsamma gäller i fem av Brentfords sex senaste matcher.

Jag tror på en ganska öppen matchbild och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 5 februari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: