Speltips, Everton – Crystal Palace 7/12: Måndagsfest på Goodison Park

Simon Pålsson Publicerat: 7 december 2015

Den här omgången av Premier League avslutas med matchen mellan Everton och Crystal Palace på Goodison Park. Blir det en lika härlig avslutning som vi hoppas och tror?

Helgens omgång av Premier League har en match kvar, nämligen Everton mot Crystal Palace på Goodison Park. Precis som vanligt levererar Spelbloggare.se ett speltips från de engelska ligamatcherna.

Everton kommer till matchen med en fin trend, åtminstone om vi kikar på offensiven. Laget har verkligen trummat igång de sista veckorna och gjort hela 16 mål på sina fem senaste tävlingsmatcher, om vi då räknar med 0-2-segern mot Middlesbrough i Ligacupen för en knapp vecka sedan.

På hemmaplan är laget, som vi vet, inte rädda för att trycka gasen i botten. Tio mål på de två senaste ligamatcherna på Goodison Park talar sitt tydliga språk. På det hela taget har Everton haft en något trevande inledning på säsongen, men med tanke på att många topplag haltar finns det fortfarande möjligheter att ta igen glappet till Europaplatserna. Då krävs dock att laget tar tre poäng i den här typen av matcher som nu väntar.

Ett ojämnt Crystal Palace

Crystal Palace å sin sida har inlett säsongen ganska bra, åtminstone med sina mått mätt. Laget ligger en poäng framför Everton i tabellen och skulle i händelse av en seger på Goodison Park ta sig upp på sjätteplatsen. Imponerande.

Intressant är dock att Crystal Palace är väldigt ojämna i sina prestationer. 2-1-seger mot Liverpool häromveckan och 5-1-kross mot Newcastle i senaste omgången är fina resultat. Att förlora hemma mot Sunderland med 0-1 är inte lika imponerande.

Gemensamt för båda de här lagen är dock identitetn, där båda lagen vilar på en offensiv spelidé. Den bär mest frukt för Everton, som näst efter Manchester City och succélaget Leicester gjort flest mål i hela Premier League så här långt.

Känslan är att den här måndagsmatchen har goda förutsättningar att bli underhållande. De två senaste mötena mellan lagen på den här arenan har slutat med 3-2-segrar för Crystal Palace och vi tror att det målsnittet nära på kan hålla i sig. Därför spelar vi över 2,5 mål i matchen till fina 1,87 gånger pengarna hos Bwin.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål i matchen
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 7/12
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Everton  2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Crystal Palace  3,85 unibet logo
Över 2,5 mål  1,80 mybet logo
Under 2,5 mål  2,08 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: