Speltips, Everton – Manchester United 26/4: Underhållning väntar på Goodison Park

Emil Jakobsson Publicerat: 26 april 2015
Everton - Manchester United 26 april 2015 speltips
Foto: Bildbyrån

Everton välkomnar Manchester United till Goodison Park för ett möte som tidigare säsonger varit mycket underhållande. Blir det samma visa i år igen?

Att matcherna mellan Everton och Manchester United brukar bli intressanta att kolla på är ingen hemlighet. Det brukar handla om 90 minuter av stenhård kamp mellan två lag som har förmågan att spela en tempo- och kampfylld fotboll.

När lagen nu drabbar samman i Premier Leagues 34:e omgång är det som upplagt för ännu en trevlig historia, men den här gången är känslan att det faktiskt kan bli en hel del mål. Låt mig peka på ett par faktorer som talar för just det.

Manchester United reser till matchen med en fin period bakom sig, trots att man förlorade med uddamålet i den svårspelade matchen mot Chelsea senast. Efter en trevande höst har laget pumpat igång maskineriet på allvar under våren och då framförallt offensivt. På lagets fem senaste matcher har man tryckt in hela tolv mål, trots att man alltså nollades i senaste matchen.

Till den här matchen får man också klara sig utan en rad viktiga defensivt inriktade spelare, så som Carrick, Rojo, Blind och Jones. Avbräck som talar för att man kommer få svårt att hålla tätt i en hel match, borta mot ett alltid hungrigt Everton. Vidare är Robin van Persie åter spelklar.

För hemmalagets Evertons del ser det också allt ljusare ut så här på vårkanten. Det trevande hemmaspelet från i höstas har ersatts av en övertygande trend med fem raka segrar på Goodison Park. På dessa fem matcher har laget dessutom gjort hela 13 mål. Inte fy skam.

Enligt rapporter saknar laget en del spelare inför matchen, till exempel Pienaar och Osman, men man förfogar fortfarande över en hel del offensiv tyngd.

Flera faktorer talar för målkalas

Ja, det känns faktiskt som att det kan bli en hel del mål i den här matchen. Trots att båda lagen vilar på en solid defensiv grund finns det, precis som tidigare nämnts i texten, en rad faktorer som öppnar upp för ett överspel på målmarknaden i den här matchen.

Inte minst när man synar oddsen inför matchen känns ett sådant spel rimligt. Den raka tvåan skulle kunna vara intressant till närmare 2,30, men Evertons hemmaform är på tok för bra för att jag ska våga gå in på ett sådant spel med någon större insats.

Däremot över 2,5 mål i matchen till fina 2,08 hos NordicBet ger mig en fin magkänsla, inte minst om jag väljer att minnas tillbaka på de klassiska matcherna för några säsonger sedan. 3-3 på Goodison Park och 4-4 på Old Trafford slutade det då mellan lagen. Vi går in på överspelet hos NordicBet samtidigt som vi håller tummarna på att historien upprepar sig.

Sätt in 250 kr, få 200 free spins och 750 kr att spela för!

Vinnarrum ger alla nya kunder 20 free spins helt utan insättning. Sedan om man gör en insättning på 250 kronor får man 500 kr bonus samt ytterligare 180 free spins. Med reloadbonusar kan man få upp till 8 000 kronor!

Hämta dina free spins här!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Everton 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 ladbrokes logo 1 000 kr
Manchester United 2,24 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,08 nordicbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 26/4 kl 14:30
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Simon Pålsson