Speltips, FA-cupen: Arsenal – Blackburn Rovers

Emil Jakobsson Publicerat: 16 februari 2013

FA-cupen rullar vidare och det finns en hel del spännande matcher, vi har hittat ett bra spel på mötet Arsenal – Blackburn Rover som sänds på TV10 16:00.

Arsenal har gått obesegrade de fem senaste matcherna, man har fyra segrar och ett kryss (2-2 mot Liverpool). Men noterbart är att de två senaste matcherna bara slutat 1-0.

En etta på Arsenal ger alldeles för lite pengar tillbaka så vi har hittat ett specialspel. Vi har siktat in oss på ett handikappspel på första halvleken där Arsenal ofta är något svagare.

Ser man till första halvleken i ligan har Arsenal bara vunnit sex av 24 matcher och totalt har man en målskillnad på 21-18 vilket ger dem en 10:e plats i ligan.  Ser man till andra halvleken är man bäst i ligan med 13 segrar och 29-11 i målskillnad.

Samtidigt är Blackburn tredje bästa lag i Championship i första halvlek. Deras senaste match i FA-cupen vann man med 3-0 (mot Derby).

Vi väljer därför att spela Blackburn +1 i första halvleken vilket betyder att Arsenal måste vinna första halvleken med minst två mål för att vårt spel ska spricka.

Spel: Blackburn +1 i första halvleken
Odds: 1,57
Bolag: Bet365 (Hämta din bonus från Bet365 här)
Fler bonusar: Här hittar ni en sammanställning över alla bonusar.
TV: TV10
Avspark: 16:00