Speltips, FA-cupen: Manchester United – Reading

Emil Jakobsson Publicerat: 18 februari 2013

Reading som är tillbaka i Premier League gästar Old Trafford för att försöka skaka Manchester United i FA-cupen ikväll. Precis som tidigare under helgen sänder TV10 matchen med avspark 21:00.

Lagen har spelat en match mot varandra den här säsongen, då vann United med 4-3 på bortplan, Reading hade ledningen två gånger under den matchen.

Reading har det väldigt tungt den här säsongen i Premier League, främst på bortaplan där man bara har en seger och två kryss på 13 matcher. Man har en målskillnad på 11-24 under dessa matcher. United är som vanligt starka hemma, tolv segrar och en förlust på Old Trafford i ligan den här säsongen.

United har 15 segrar, två oavgjorda och två förluster på deras 19 senaste FA-cupmatcher på hemmaplan.

Vi kommer dock spela ett ganska stort handikapp på Reading, bland annat på grund av detta:

United nyss gick en tuff runda mot Real Madrid (1-1) lär de bli en hel del förändringar i startelvan. Även om Reading förlorar väldigt många matcher är det sällan som de förlorar med någon större marginal. Den här säsongen har bara två av 26 matcher i ligan slutat med en marginal på tre mål, annars är det ofta uddamålsförluster. Ser man till United har de bara tre av 26 matcher avgjorts med tre mål eller mer.

Spel: Reading +2,5 eller 2,0 beroende på vilket odds ni föredrar
Odds: 1,5 respektive 1,75
Bolag: Bet365 (Hämta er bonus från Bet365 här)
Fler bonusar: Här hittar ni alla spelbolagens bonusar
TV: TV10 (Skaffa Viaplay här för att se matchen online)
Avspark: 21:00