Speltips, Ferrer – Baghdatis 23/6: Hett möte direkt i Nottingham

Simon Pålsson Publicerat: 22 juni 2015

ATP-turneringen i Nottingham är en stjärnspäckad turnering och bjuder således på flertalet heta matcher. Redan i första omgången gör David Ferrer och Marcos Baghdatis upp i en av många heta matcher.


Förberedelserna inför nästa veckas Grand Slam-turnering Wimbledon rullar vidare och världseliten trimmar nu formen i den sista turneringen inför Wimbledon – ATP Nottingham. Det är den tredje veckan på gräs och spelarna börjar hitta formen.

Redan i den första omgången drabbar två spelare av hög klass samman. Spanjoren David Ferrer mot cyprioten Marcos Baghdatis. Trots att den sistnämnda är en spelare som har förmågan att hota egentligen vilken spelare som helst har vi en stark känsla av att det är David Ferrer, som faktiskt vilat sig i två veckor efter Franska Öppna, som kommer att dra det längsta strået.

Spelarna har möts fyra gånger tidigare, även fall samtliga möten har ett par år på nacken. David Ferrer har på dessa matcher tre segrar och är därutöver den bättre rankade spelaren med 24 titlar på ATP-touren mot Marcos Baghdatis fyra. Trots allt en ganska stor skillnad.

Formkurvor som pekar åt olika håll

Trots att David Ferrer inte har spelat tennis på två veckor går det ändå att urskilja en tydligt positiv trend för spanjoren. I båda de två senaste turneringarna han spelat har han både gått långt och vunnit komfortabelt mot svårslagna spelare. Han har dock fått se sig besegrad av Andy Murray och Novak Djokovic. Två spelare det helt enkelt är okej att vinna mot.

Annat är det för Marcos Baghdatis, som haft svårt att få spelet att klicka på sistone. Hans facit under de sista veckorna har dessvärre innehållit fler förluster än segrar och vi kan därför konstatera att hans form är betydligt sämre än David Ferrers för tillfället.

Därtill är spanjoren en bättre spelare och ska helt enkelt vinna den här matchen komfortabelt. Vi tar för givet att han kommer lägga krut på turneringen, just för att vässa formen till nästa veckas Wimbledon. När ComeOm då erbjuder -3,5 till 1,87 måste vi tacka och ta emot. Det är helt klart ett odds med fint spelvärde.

Har du registrerat dig hos ComeOn? Om du tycker om att spela på tennis är ComeOn det perfekta spelbolaget för dig. Klicka här för att få en bonus på hela 3 000kr via Spelbloggare.

Speltips:

Speltips:  David Ferrer -3,5 game
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 23/6
TV / Stream:    eurosport logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
David Ferrer  1,36 ladbrokes logo
2-0  1,93 unibet logo
Marcos Baghdatis  3,35 comeon logo
Över 22 game  1,87 comeon logo
Under 22 game  1,87 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: