Speltips, Fiorentina – Juventus 7/4: ”Violerna” i förarsätet inför returen

Spelbloggare Publicerat: 6 april 2015
fiorentina juventus 7/4
Foto: Bildbyrån

Fiorentina vann överraskande med 2-1 borta mot Juventus i det första mötet av två i Coppa Italia-kvartsfinalen och har bollen i sina händer till returmötet, där vi testar ett målspel till fina siffror.

I den första matchen på Juventus Stadium satte blev Mohamed Salah, som vaknat till liv de senaste månaderna, ”Violernas” matchhjälte med lagets båda strutar. Därmed satt våra två speltips från matchen till 5,50 och 2,0x gånger pengarna.

Att Juventus ska vända resultatet på bortaplan står i 3,25 som bäst, att Fiorentina håller i – 1,42x. Det är dock inte där vi hittar värdet, utan orienterar oss ut mot målmarknaden. Har vi en god möjlighet att få se mål, månne?

Efter den här förlusten har Juventus både hållit nollan och vunnit de fem senaste matcherna, varav den ena mot tyska Borussia Dortmund i Champions League-åttondelsfinalen. En mycket meriterande vinst. Så, formen är extremt bra.

Man dominerar Serie A och i praktiken redan säkrat sin fjärde raka titel. I Coppa Italia har det inte däremot varit tuffare och för att hitta den senaste cuptiteln får vi backa till 95/96, alltså för 20 år sedan. Frågan är hur stort fokus som riktas på cupen med tanke på att det bara är en vecka till CL-kvarten mot Monaco?

Väntade matchbilden talar för mål?

Fiorentina lever alltjämt kvar i Europa League; skickade ut Roma ur åttondelen med sammanlagt 4-1 och står härnäst mot Dynamo Kiev, men har uttalat att cupen är högt prioriterad, vilket också visades på Juventus Stadium.

Man är utan tvekan ett av Italiens för tillfället starkaste lag och har haft ett underbart 2015. Resultatraden sedan början på januari är fantastiska 12-1-1; man stormar framåt överallt, såväl serien som cupen och EL.

Formstarkt mot formstarkt, alltså. Här kommer Juventus, i och med underläget, tvingas framåt direkt och riskerar därmed att bli blottade bakåt – vilket ett sylvasst Fiorentina, med formstarka spelare som Mario Gómez och nämnda Mohamed Salah i spetsen, borde kunna utnyttja. Matchbilden bör helt enkelt passa de kontringsstarka ”Violerna” som handen i handsken.

Har samtidigt svårt att se Juventus hamna utanför målprotokollet. Visst, Paul Pogba står på skadelistan, men Fiorentina har också två defensiva avbräck i Stefan Savic samt Manuel Pasqual.

William Hill betalar hela 1,91x för att båda lagen gör mål medan de flesta konkurrenterna cirkulerar runt tio punkter neråt. Tror att marknaden kommer trycka ner oddset här, så klipp till så fort som möjligt.

Ny högre bonus!

Betway har pumpat upp sin bonus från 500 kronor till 1 000 kronor! Passa på att ta del av erbjudandet här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Fiorentina 3,30 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,30 mybet logo 1 000 kr
Juventus 2,30 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,10 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 7/4
TV:  eurosporttva logo unibet logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson