Speltips, Fiorentina – Milan 23/8: Stormöte direkt i premiären!

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2015

Serie A smygstartade under lördagen, men fortsätter med ett par heta matcher under söndagen. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför mötet mellan Fiorentina och AC Milan.

Serie A är äntligen tillbaka och den här helgen är som julafton för den som älskar italiensk fotboll. Den första omgången smygstartade med två matcher under lördagen, vilka följs upp av en handfull matcher under söndagen.

En av matcherna som sticker ut lite extra under premiäromgången är matchen mellan Fiorentina och AC Milan i Florens. Ett stormöte redan i premiären och det är svårt att inte bli exalterad redan på förhand. Precis som vanligt är det med stor ovisshet vi tar oss an en premiärmatch och inte blir det bättre av att lagen ser ut att vara väldigt jämna på pappret.

Fiorentina har blivit av med nyckelspelaren Mohamed Salah, men man har samtidigt plockat in ett par riktigt starka nyförvärv som kan hjälpa klubben att fortsätta etablera sig i toppen av tabellen. Mario Suarez från Atlético Madrid är ett sådant nyförvärv och vår känsla är att han kan bli navet i ett starkt Fiorentina under den kommande säsongen. På anfallsfronten har klubben fått in Nikola Kalinić, en kroatisk målfarlig anfallare närmast från Dnipro.

AC Milan har värvat galet som vanligt

Precis som vanligt har AC Milan handlat friskt under sommaren och nu är frågan hur många av spelarna som faktiskt är aktuella för en startelva. Anfallaren Carlos Bacca från Sevilla, anfallaren Luiz Adriano från Shaktar Donetsk och försvararen Alessio Romagnoli från Roma är tre tunga nyförvärv som kan hjälpa till att lyfta klubben till gamla höjder.

Hur som helst är det som vanligt svårt att veta var exakt lagen står i det här skedet av säsongen. Det är inte ovanligt att spelet hackar och att flera av de nya spelarna inte ens tagit en plats i startelvan än, med tanke på att de faktiskt spela sig in i laget också.

Det tror vi är någonting som kommer att färga matchbilden ganska kraftigt och vi har därför lågt ställda förhoppningar till möjligheterna att få se mål i den här matchen. Dessutom har vi fått se max två mål i tre av de fyra senaste mötena mellan lagen och det är också ditåt vi tror att vi hamnar den här gången.

Därför spelar vi under 2,5 mål i matchen till 1,91 gånger pengarna hos ComeOn. Det känns som ett bra odds med tanke på risken för att lagen ännu inte är särskilt trimmade i offensiven. Förra året tog det till exempel hela sex matcher innan Fiorentina spelade en match som innehöll minst tre mål. Det säger en del om vad som kan ske i inledningen av en ny säsong.

Vinn derbyresa, se Roma – Lazio på plats!
Vi har en tävling där man ska tippa fotboll och vinnaren får en resa för att se Roma – Lazio i november, fyrstjärnigt hotell och pengar till flyg. Läs mer om tävlingen här. Ingen kupong är inskickad än, missa inte detta guldläge att vinna resan!

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål i matchen
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 23/8
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fiorentina  2,20 williamhill logo
Oavgjort  3,45
AC Milan  3,60 mybet logo
Över 2,5 mål  1,97 unibet logo
Under 2,5 mål  1,91 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: