Speltips, Fiorentina – Udinese 6/12: Två lag med spets

Simon Pålsson Publicerat: 6 december 2015

Klockan 15:00 på söndagar innebär fotboll från Serie A. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför mötet mellan Fiorentina och Udinese.

Efter 14 spelade omgångar är Fiorentina en av säsongens stora överraskningar och det är en positiv överraskning vi pratar om. Laget har 29 inspelade poäng och ligger därmed bara fyra poäng efter serieledande Inter, som dessutom har en match mer spelad.

Nio segrar på 14 matcher är ett imponerande facit och Fiorentina har allra främst imponerat offensivt. Laget har gjort näst flest mål i hela Seria A. Då är det inte konstigt att de också plockar en hel del poäng.

Inför den här matchen, när de får besök av alltid svårspelade Udinese, kan vi tänka oss att laget är mycket revanschlystna. Tre raka matcher utan seger, varav en i Europa League, gör att hungern på en vinst nu är än större i laget.

En gäst som bjuder upp

Udinese blir dock inte den enklaste av nötter att knäcka. Laget har tre raka segrar inför den här matchen, men har på det hela taget inlett säsongen lite sådär.

18 poäng på 14 matcher når inte riktigt upp till ambitionen, men på sistone ser laget alltså ut att vara på gång. När målskyttet nu ser ut att ha lossnat blir man tyngre och Udinese håller fast vid identiteten som ett lag man inte gärna möter.

På det hela taget är det här en match mellan två lag med fina offensiva kvalitéer, där allra främst Fiorentina imponerat framåt den här säsongen. Udinese är på gång och känslan är att vi kommer få se mål i den här matchen.

Hemmalaget får klara sig utan Jakub Blaszczykowski, medan gästernas skadelista består av Alexander Merkel, Duvan Zapata, Panagiotis Kone och Thomas Heurtaux.

Vi tror faktiskt att båda lagen har goda möjligheter att trycka in minst en strut var och tycker därför att båda lagen göra mål till 2,00 gånger pengarna hos Betrally är ett fint spel. 1-1 känns troligt, men vi håller trots det hemmalaget som favoriter i själva matchen.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 6/12
TV:    viasatfotboll logo  (TV-tablå)
Stream:    viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fiorentina  1,50 williamhill logo
Oavgjort  4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Udinese  7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  1,80 titanbet logo
Under 2,5 mål  2,10 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: