Speltips, Florida Panthers – St Louis Blues 13/2: Hittar de tillbaka?

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2016

Florida Panthers studsade tillbaka till vinnarspåret senast och hoppas nu fortsätta på den inslagna vägen när laget får besök av St. Louis Blues. Matchen spelas natten till lördag svensk tid.

Ännu en fullspäckad NHL-helg står på schemat och vi kickstartar den med ett hett möte mellan Florida Panthers och St. Louis Blues. Det här är två lag som inte drabbar samman särskilt ofta, något som såklart adderar ytterligare en krydda.

Hemmalaget Florida Panthers har haft en väldigt fin säsong och håller till i den absoluta toppen av tabellen. I månadsskiftet januari-februari hade laget dock en liten dipp i form, men efter segern borta mot Buffalo Sabres senast kan laget vara på gång igen.

De såg nämligen väldigt heta ut där, speciellt offensivt sett. Sju gjorda mål och vi kunde återigen se den där frejdiga lekfullheten som varit lagets framgångsrecept hittills under säsongen. När de nu vänder hem till Florida igen hoppas de fortsätta på den inslagna vägen.

St. Louis Blues också i topp

Faktum är att även St. Louis Blues huserar i toppskiktet av tabellen. I skrivande stund ligger lagen blott en poäng bakom just Florida Panthers, även fall de har två fler matcher spelade.

Trots att laget har haft vissa offensiva problem under säsongen, de gör helt enkelt för få mål, har de alltså en stark förmåga att vinna sina matcher. Ofta blir det tillknäppta matcher och uddamålssegrar, men två poäng är alltid två poäng oavsett hur stor segermarginalen blir.

På sistone har laget blandat och gett lite i sina prestationer. Förluster blandas med ett par vinster, men återkommande är att laget haft svårt att komma in i ett riktigt bra stim unde 2016. Att jämföra med Florida Panthers som inledde året med 13 raka vinster.

Det här är en tuff match och det kommer oundvikligen bli svårt. Vi håller dock hemmalaget som favoriter, inte minst då de är erkänt starka på hemmaplan och dessutom ser ut att ha hittat inspirationen igen. Därför tycker vi att den raka ettan, Florida Panthers vinna under ordinarie tid, till 2,45 gånger pengarna hos Unibet är ett bra spel.

Speltips:

Speltips:  Florida Panthers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, lördag 13/2
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Florida Panthers  2,45 unibet logo
Oavgjort  3,90 williamhill logo
St. Louis Blues  2,70 bwin logo
Över 2,5 mål  2,45 bwin logo
Under 2,5 mål  1,67 bwin logo

Oddsens motsvarighet i procent: