Speltips, Florida Panthers – Toronto Maple Leafs 27/1: Tydligt styrkeförhållande

Simon Pålsson Publicerat: 26 januari 2016

Florida Panthers har hittat tillbaka till vinnarspåret igen och hoppas såklart fortsätta med det när de får besök av Toronto Maple Leafs natten till onsdag svensk tid.

Florida Panthers är ett av säsongens positiva överraskningar, även fall laget hade en tyngre period under januari månad. Efter två raka hemmasegrar, mot topplaget Chicago Blackhawks (4-0!) och mot Tampa Bay Lightning (5-2), ser laget ut att vara tillbaka på vinnarspåret.

Dessförinnan förlorade Panthers fyra raka matcher, alla mot lag på den nedre halvan i tabellen. Då såg det effektiva försvarsspelet ut att vara som bortblåst, samtidigt som pucken inte riktigt ville in.

I grunden är laget väldigt bra, både sett till spelare, men kanske allra främst sett till organisationen. Nu väntar match mot ett Toronto Maple Leafs som inte direkt imponerat den här säsongen heller. Medan Panthers gör upp i toppen av tabellen hittar vi Maple Leafs bland de fyra sämsta.

Gästernas risiga form

Inte nog med att Toronto Maple Leafs harvar omkring i botten av tabellen, laget är dessutom inne i en minst sagt risig period resultatmässigt. En enda seger på de åtta senaste matcherna är siffror som talar sitt tydliga språk och dessvärre för Maple Leafs del finns ingen ljusning i sikte.

Det ska också sägas att laget har haft det väldigt svårt mot Florida Panthers på sistone. Fem förluster på de sex senaste inbördes mötena är även det siffror som säger någonting om någonting. Det bör tas i beaktande inför den här matchen, där den avgörande faktorn dock handlar om styrkeförhållandet mellan lagen, som känns ganska givet den här säsongen.

Willie Mitchell och David Bolland är båda otillgängliga för hemmalaget, som får räkna med att klara sig utan båda två i minst någon vecka till. Stephane Robidas och James Van Riemsdyk är inte spelklara för gästerna, medan Nathan Horton och Nick Spaling är osäkra till spel.

Ja, som ni kanske anat håller vi hemmalaget som klara favoriter i den här matchen. NordicBet ger mer än dubbla degen på att Florida Panthers lyckas vinna matchen under ordinarie tid och det är ett odds vi inte tänker ducka för. 2,05 gånger pengarna är helt enkelt bra betalt.

Speltips:

Speltips:  Florida Panthers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:30, onsdag 27/1
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Florida Panthers  2,05 nordicbet logo
Oavgjort  4,20 ladbrokes logo
Toronto Maple Leafs  3,60 bwin logo
Över 5,5 mål  2,50 betway logo
Under 5,5 mål  1,58 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: