Speltips, Frankrike – Brasilien 26/3: Repris på 98-finalen

Spelbloggare Publicerat: 26 mars 2015
Speltips Frankrike - Brasilien 26 mars 2015
Foto: Bildbyrån

Frankrike, som försöker pussla ihop bitarna inför nästa års europeiska mästerskap, välkomnar ett Brasilien med siktet på sommarens Copa América till huvudstaden och Stade de France under torsdagen.

Ett supermöte med stor historia är det vi har framför oss. Just på Stade de France avgjordes VM-finalen 98 mellan dessa två och då vann Frankrike med förkrossande 3-0 efter två baljor signerade landsikonen Zinedine Zidane, numera FIFA-pamp.

Det är två namn- och profilstarka trupper som tas med av förbundskaptenerna Didier Deschamps samt Dunga, men för Brasilien har båda mittbackarna David Luiz och Marquinhos lämnat återbud, vilket innebär att Thiago Silva och Miranda sannolikt bildar mittlås. Frankrike är även de drabbade av större avbräck; Paul Pogba och Hugo Lloris är out. Annars stärks man av Nabil Fekirs närvaro, som har dubbla medborgarskap, trots att han väntats ta plats i Algeriets trupp.

Svårt att hitta nycklarna?

Detta blir båda landslagens första match under 2015, senaste matcherna var i november förra året. Startelvorna lär således inte vara speciellt samspelta och jag har svårt att se något direkt skönspel åt något av hållen. Prestationen är i fokus, inte själva resultatet.

Brasilien har vunnit alla sex vänskapsmatcher efter sommarens världsmästerskap och hållit nollan i fem av dem. Dock blandat motstånd rent kvalitetsmässigt och nu är man dessutom decimerade defensivt.

Frankrike har också imponerat, om än med några undantag – vunnit fyra, spelat två oavgjorda. Då har ändå både Spanien och Portugal varit två av motståndarna och de matcherna slutade i vinster.

Nu är det tillbaka på ruta ett för båda parter, nytt mod och självförtroende skall hittas. Kan säkert vara svårt att hitta rätt nycklar direkt och med avbräck på framstående spelare blir det ännu svårare. 0-0 eller 1-1 är de resultat som känns mest troliga i min bok och kombinationsspelet oavgjort och under 2,5 mål spelas till 4,22 gånger pengarna hos Betsafe.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Frankrike 2,60 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,25 titanbet logo 1 000 kr
Brasilien 2,88 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Kombinationsspelet: Oavgjort och under 2,5 mål
Odds: 4,22 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 21:00, 26/3
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson