Speltips, Frölunda – Djurgården 13/11: Fredagsfest i Göteborg

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2015

Fredagsmatch hemma i Scandinavium, någonting som Frölunda trivs alldeles utmärkt. Kan gästande Djurgården förstöra festen eller blir det ännu en hemmaseger?

Efter ett uppehåll på knappa två veckor är det äntligen dags för SHL igen under de sista dagarna fram till helgen. Under fredagen får vi bland annat njuta av det heta mötet mellan Frölunda och Djurgården, där hemmalaget såklart är stora favoriter.

Uppehållet kom alldeles säkert väldigt lägligt för göteborgarna, som har gått bra egentligen hela tiden sedan serien startade för ett par månader sedan, men som dels behövde vila ett par spelare, men också behövde få tid på isen i träningssammanhang för att fullt vässa på en del detaljer.

Det verkar ha burit frukt, åtminstone om vi kikar på vad de hade för sig tidigare i veckan. Då spelade Frölunda nämligen CHL-åttondelsfinal och vann med klara 6-0 hemma. En fullkomlig överkörning och en tydlig signal till konkurrenter – Frölunda blir att räkna med på flera fronter.

Stort favoritskap i vår bok

Nu väntar match mot Djurgården, ett lag som faktiskt gjort en ganska fin säsong och placerat sig som nummer sju i SHL-tabellen. Precis innan uppehållet, och över CHL-spelet under själva uppehållet, såg det dock desto sämre ut för stockholmarna. Laget har nu blott två segrar på sina nio senaste matcher. Det duger inte.

Att åka med ett sådant facit och en sådan form till Scandinavium i Göteborg är troligtvis det värsta de kan göra just nu. Ett bevisligen starkt Frölunda blir en tuff nöt att knäcka. En fredagsmatch när fotbollssäsongen är över och strax efter ett uppehåll lär dessutom innebära storpublik. Ytterligare en faktor som talar för hemmalaget.

Ja, som ni hör är göteborgarna solklara favoriter i vår bok. Runt 1,65 gånger pengarna för den raka ettan är inte spelvärt, men hos Unibet får vi smått otroliga 1,85 gånger pengarna för Frölunda -1 (asian handicap). Vi får då pengarna tillbaka vid en uddamålsseger, en skön garanti att ha med oss. Vi synar med glädje.

Speltips:

Speltips:  Frölunda -1 (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 13/11
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frölunda  1,65 unibet logo
Oavgjort  4,90 betrally logo
Djurgården  4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,70 ladbrokes logo
Under 4,5 mål  2,25 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: