Speltips, Frölunda HC – Luleå HF 2/12: Snabba ryck!

Simon Pålsson Publicerat: 1 december 2016

Här gäller det att passa på innan oddset sjunker. Flera spelbolag har dukat upp fint odds inför matchen mellan Frölunda HC och Luleå HF, men vi väntar oss ett ordentligt oddsras innan matchstart klockan 19:00.

Att serieledande Frölunda HC är klara favoriter inför fredagens SHL-möte med Luleå HF råder det ingen som helst tvekan om. Inte nog med att hemmalaget är seriens klart bästa lag på hemmaplan, de har också fin form och ångar på för fullt i toppen av SHL-tabellen.

Samtidigt ska sägas att norrlänningarna fortfarande har svårt att hitta en jämn poängskörd. Laget ligger på plats nummer tio i tabellen med 33 inspelade poäng på 23 matcher. Ett poängsnitt som är klart under förhoppningen och som gör att laget med nöd och näppe har den där sista playoffplatsen till slutspelet i vår.

Dessutom har laget tre förluster på de fyra senaste matcherna. På bortaplan är laget dessutom klart svagare, med flera förluster på de sista bortamatcher. Visserligen slog Luleå skånska Rögle BK med 5-3 för två veckor sedan, men då ska man komma ihåg att Rögle är väldigt formsvaga och fast förankrade i bottenskiktet. Jumbon Leksand vann till exempel med 4-0 hemma mot Luleå för ett tag sen.

Luleå är inget superlag på bortaplan helt enkelt. Det vågar vi hävda.

Ett rakt spel hämtas från Scandinavium

I vår värld finns det alltså en klar favorit här.

Det tänker vi fortsätta hamra in. Hos flera spelbolag finns den raka ettan till över 1,80 gånger pengarna, någonting vi har väldigt svårt att se består hela vägen fram till matchstart. Här väntas ett oddsras.

Frölunda är väldigt starka på hemmaplan.

Frölunda har fin form för tillfället.

Frölunda är ett klart bättre lag än Luleå.

Luleå har dessutom väldigt stora skadeproblem och saknar bland annat tre backar och har luftat sex juniorer de senaste matcherna.

Med det här i åtanke spelar vi den raka ettan till 1,88 gånger pengarna hos Bethard (1 000 kronor). Passa på innan oddset sjunker. Det har redan halkat ner en tiondel gentemot vad oddset var tidigt under torsdagen.

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 2/12
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: