Speltips: Frölunda – Luleå

Emil Jakobsson Publicerat: 15 mars 2013

Speltips: Frölunda - Luleå, Elitserien
Efter en infekterad match uppe i Luleå mellan lagen är det ikväll dags för en retur nere i Göteborg.

Den första matchen vann Luleå med 5-2 och Luleå har haft det enkelt mot just Frölunda. Man har vunnit åtta av de nio senaste matcherna mot Frölunda och nere i Göteborg har man vunnit tre raka.

Luleå som tidigare varit riktigt bra defensivt och haft problem med offensiven har verkligen lagt om sitt spel. Man avslutade grundserien med att göra 20 mål på de fem senaste matcherna, samtidigt har man släppt in 15 mål. Ett målsnitt på hela sju mål per match med andra ord.

Frölunda har varit tätare men det såg vi inget av upppe i Luleå nu senast då man inte alls hängde med och släppte in ett mål redan i första minuten. Båda lagen försökte spela med ett högt tempo vilket ledde till en hel del misstag och öppna målchanser. De fysiska spelet kommer förmodligen även leda till en hel del power play för båda lagen.

På grund av att Luleå gjort sig kända för sin defensiv är oddset på överspelet ovanligt högt. Vi väljer därför att spela över 4,5 mål till det höga oddset 2,0. För den mer försiktige erbjudes över 4,0 mål (pengarna tillbaka vid prick fyra mål) till 1,61 hos Bet365.

Spel: Över 4,5 mål
Odds: 2,0
Bolag: ComeOn! (Nya kunde får 400% bonus här)
Fler bonusar: Alla erbjudanden från spelbolagen finns här
TV: Cmore Hockey, 19:00