Speltips, Frölunda – Skellefteå 17/4: Match nummer två

Simon Pålsson Publicerat: 16 april 2016

Den andra matchen i finalserien mellan Frölunda HC och Skellefteå AIK står för dörren. Scandinavium står värd för en match som borde ha väldigt goda förutsättningar att bli mycket underhållande.

Vilken fantastisk hockeymatch!

Någonting annat går inte att säga om det första finalmötet mellan Skellefteå AIK och Frölunda HC uppe i Skellefteå.

Det första mötet hade verkligen allt. Omdiskuterade mål, en spännande upplösning och en hel del fantastiskt snygga hockeymål. Det här är utan tvekan svensk hockeys två allra bästa lag för tillfället. Vi ska vara tacksamma att det är just de här två lagen som gör upp i SM-finalen.

Missade ni den första matchen? Frölunda tog en fantastiskt viktig 4-3-seger på bortaplan. Helt plötsligt är det göteborgarna som sitter i förarsätet inför fortsättningen. Vårt speltips satt för övrigt till 1,95 gånger pengarna.

Hur artar sig match nummer 2?

Den stora frågan just nu är hur den andra matchen i finalserien kommer att arta sig. Fortsätter den minst sagt offensiva inställningen från båda lagen? Eller kommer gästande Skellefteå försöka täppa till nere i Scandinavium?

Båda lagen har en solklar offensiv identitet och som neutral åskådare sitter jag här och önskar att den offensiva matchbilden följer med in i den här matchen. Lagen har utan tvekan en hel del offensiv kvalité och då får man nästan alltid se mål. Så är det bara.

I våra ögon såg Frölunda ruggigt starka ut i den första matchen. Därtill är Skellefteås mycket viktiga förstamålvakt Markus Svensson osäker till spel efter att ha fått en smäll och tvingats byta senast. Det här är fakta som borde tala för hemmalaget.

Med det i åtanke känns 1,96 gånger pengarna på Frölunda över 2,5 mål (ordinarie tid) hos Redbet väldigt högt. Det blir utan tvekan vårt spel från den här matchen.

Speltips:

Speltips:  Frölunda över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 17/4
TV:    tvfyra logo cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo tv4sport logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: