Speltips, Frölunda – Verva Litvinov 10/11: Gasen i botten direkt

Simon Pålsson Publicerat: 10 november 2015

Frölunda får besök av tjeckiska Verva Litvinov för returmötet i CHL-åttondelsfinalen. 2-1 i det första mötet ger ett bra utgångsläge för en underhållande match.

Det är ansträngt läge för göteborgarna i Frölunda Indians när HC Verva Litvinov från tjeckien kommer på besök till Scandinavium. Gästerna har nämligen med sig en 2-1-seger från det första av två åttondelsfinalmöten mellan lagen.

För att Frölunda ska ha möjligheten att spela CHL-kvartsfinal inom några veckor krävs det att de vänder på 2-1 genom att slå tjeckerna på hemmaplan.

Bortsett från förlusten mot Brynäs senast och 2-1-förlusten i Tjeckien har säsongen varit fantastisk så här långt för göteborgarna. Frölunda går helt enkelt som tåget och toppar SHL utan problem. Det är den offensiva kvalitén som varit bärande så här långt och det är också den som behöver kliva fram för att vända på underläget i den här matchen.

Gästerna inne i dålig trend

Faktum är att gästerna är inne i en väldigt dålig trend i det inhemska ligaspelet, med fyra raka förluster och totalt sju förluster på nio senaste ligamatcherna.

Det finns med andra ord klara brister i laget och om Frölunda kommer upp i normal standard ska det finnas fantastiskt goda möjligheter att vända på det här resultatet. Hemma i Scandinavium har laget visat sig otroligt starka och vi tror att de går på knock direkt.

Tjeckerna kommer att försöka spela fysiskt, men det är ett spel som Frölunda behärskar väl. Kryddat med en härlig speed och en vilja att ständigt gå till anfall tror vi att hemmalaget kopplar greppet direkt i matchinledningen.

Därför tycker vi att 2,10 gånger pengarna på att Frölunda ska leda redan i den första periodpausen är väldigt bra betalt. WilliamHill dukar upp oddset och vi är inte sena med att lägga en slant. Frölunda är ett starkare lag och på hemmaplan lär de trycka gasen i botten direkt.

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinna första perioden
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, tisdag 10/11
TV:   svttjugofyra logo(TV-tablå)
Stream:   svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frölunda  1,45 mybet logo
Oavgjort  7,00 betway logo
HC Verba Litvinov  6,70 betway logo
Över 4,5 mål  1,80 betway logo
Under 4,5 mål  2,15 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: