Speltips, Frosinone – Empoli 28/9: Fortsätter på hörnspåret

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2015

Vi tar sikte mot italienska Serie A, där Frosinone är ena halvan och Empoli den andra halvan av matchen som ska utspelas på Stadio Matusa. Vad det handlar om från vår sida – hörnor.

Inte alls chockerande över hur uselt Frosinone öppnat i sin första Serie A-upplaga – någonsin. En pinne på fem matcher är facit och det ska en hel del till för att återresan nedåt i divisionssystemet inte ska komma redan efter ett år. Man är inte synonyma med idealen om den moderna fotbollen; de ekonomiska resurserna är hårt begränsade, precis liksom truppens kvalitéer.

Mer chockerande, däremot – att den enda pinnen kom nu senast, mot mästarna Juventus. På bortaplan. Man firade hejvilt efter att Leonardo Blanchard forcerat in 1-1-baljan i den andra stopptidsminuten. Lika storartade prestation av dem, som Juventus dito var katastrofal.

Empoli kämpar också vidare med vissa problem. En vinst, ett kryss och tre förluster är resultatet från starten och i veckan åkte man på en blytung torsk hemma mot Atalanta med 0-1 – en match där man rejält favorittippade, men inte alls fick till det ute på planen.

Bra besked på skadefronterna för båda sidorna. Ingenting nytt att rapportera och mer eller mindre de bästa möjliga startelvorna kan skickas ut av respektive tränare.

Empoli får nytt förtroende

Gav Empoli förtroendet på hörnmarknaden i deras senaste match mot Atalanta – ett förtroende de inte förvaltade. Hoppar upp på hästen på nytt och fortsätter på samma spår. Mot Frosinone kommer man få styra och ställa helt och hållet under perioder och då är sannolikheten att hörnstatistiken skjuter i höjden stor.

På hemmaplan är Empoli allt som oftast en hörnmaskin utan dess like, medan man är klart mer balanserade på bortaplan; snittar 4,1 framåt och 6,0 bakåt. Här är dock pressen stor på att man ska föra händelserna ute på planen och att det på så sätt kan likna en hemmamatch.

Frosinone vet om att de inte kan lunka ut på valfri plan, mot valfritt motstånd i Serie A utan att prioritera försvarsspelet främst. Antalet hörnor som deras motståndare skapat i de inledande matcherna är: 12, 9, 8, 6, 10.

5,5 är Empolis hörnlina på och den borde de lösa i minst hälften av fallen. Överspelet synas därför till 2,10x hos Bet365, som även sänder matchen. Öppna konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Empoli över 5,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 28/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frosinone 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 titanbet logo
Empoli 2,35 bwin logo
Över 2,5 mål 2,06 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,85 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: