Speltips, Fulham – Queens Park Rangers 25/9: Derby – kortfest?

Spelbloggare Publicerat: 24 september 2015

Up next – Londonderby! Fulham och Queens Park Rangers möter varandra på Carven Cottage, i vad som säkert kan bli en het strid. Därför – kortfokus från vår sida.

Londonderbyna avverkar varandra en efter en. Nu sticker vi ner huvudet i Championship: sextondeplacerade Fulham mot nian QPR – båda med formkurvor som pekar nedåt, inte spikrakt möjligen, men ja; alltjämt åt fel håll.

Fulham öppnade illa, under förväntan, spelade in två pinnar på fyra matcher – vann därefter två raka, men åkte på pumpen med 2-3 senast, trots en till stora delar bra utförd match borta mot Sheffield Wednesday. Man har även fått tacka för sig själva och vinka hejdå till Ligacupen; Stoke blev helt enkelt ett nummer för stort.

Svajiga har QPR också varit. Hade en fin period efter premiärtorsken, men nu inte vunnit på tre matcher i följd, varav två slutat oavgjort och en således förlorats. Stort fall framåt senast, när man spelade 1-1 borta mot Hull. Positiv prestation – och resultatet kan man förstås inte vara missnöjda över.

Stort glädjemoment i bortalaget är att Leroy Fer är tillbaka i spelskick efter att ha varit skadad sedan slutet av förra spelåret. Startar dock med all sannolikhet på bänken. Fulhams ytterback Jazz Richards missar matchen.

Passande domare

Oddssättarna menar att det här är nästan helt jämnt – Fulham anses ha 35% chans att vinna, QPR 36%. Känslan är att bortalagets favoritskap bör vara lite tydligare, men här är marginalerna så pass små att värdet är svårfunnet. I alla fall på den marknaden.

Istället – kort. Derby innebär ju att det bör smälla på lite extra. Det är inte bara resultatet, pinnarna, i potten – det är kampen om London; prestigen. Nu är det dessutom två parter som suktar efter en vinst och det är möjligt att desperationen kan infinna sig hos spelarna. Räknar med att löven faller på Carven Cottage, kort och enkelt.

Och Bet365 skickar ut en absolut överkomlig kortlina, det måste sägas: på 4,0 är den. Polletterna tillbaka vid exakt fyra.

Båda sidornas matcher har cirkulerat runt 3-4-5 kort under spelåret hittills, i snitt. Fulham med en del under linan, men då har ändå tre ostskivor skickats upp i de flesta. Små marginaler, och ja: här är det, som nämnt, ett derby.

Bra domare, för vår del också. Kevin Friend skickar upp en del kort; snittade 4,03~ ostskivor under fjolåret och skickade på det även upp fem röda på 35 matcher. Inte så att han är direkt hänsynslös i korten, men tvekar inte heller på att visa upp dem vid tillfälle. Ett flertal sådana tillfällen blir det helt säkert under fredagskvällen…

Över 4,0 kort (asian handicap) till dubbelt investeras i hos Bet365. Insatsen tillbaka vid exakt fyra kort.

Bet365 rättar röda kort som två i statistiken, med andra ord är maxsumman för en och samma spelare tre stycken.

Speltips:

Speltips: Över 4,0 kort (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 25/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fulham 2,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 williamhill logo
Queens Park Rangers 2,75 mybet logo
Över 2,5 mål 1,85 mybet logo
Under 2,5 mål 2,02 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: