Speltips, Galatasaray – Atlético Madrid 15/9: Målspel till 2,4 x polletterna

Spelbloggare Publicerat: 15 september 2015

Galatasaray och Atlético Madrid kliver in i CL-händelserna i Istanbul och därifrån tycker vi att oddssättarna har en lite väl stor övertro på att det ska bli målsnålt.

Grupp C är allt annat än den profilstarkaste i Champions League. Förutom just Galatasaray och Atlético är Astana och Benfica med i den. Kanske inte den man ser mest fram emot att följa, men visst bör det bjudas på en del underhållande matcher – denna inräknad.

Biljetten hit fick Galatasaray efter att ha vunnit den inhemska serien – tredje gången på de fyra senaste åren – men tufft har det börjat detta spelår. Ynka fem pinnar har skrapats ihop på fyra matcher och med det är man åtta, när de på toppen av kullen står på tio. Dock har prestationerna varit helt okej, visar rapporter på.

Trots 1-2-torsken mot titelkonkurrenten och rivalen Barcelona senast får Atlético etiketteras som formstarkt; premiären vann man med 1-0 över Las Palmas och därefter snurrades Sevilla upp med 3-0 på bortaplan. Spelet mot Barcelona var också under perioder bra och faktum är att man var de som fick in den första baljan, det kort in i andra halvlek.

Målspel testas

På hemmaplan kan vi räkna med att Galatasaray vill pusha upp tempot i matchen; man är anfallstarka och den nedåtpekande formen behöver man inte dra för stora slutsatser eftersom man trots allt varit bra i flera av matcherna. På klubbens Twitter har tränaren uttalat att ”Våra resultat är usla men fotbollen har varit bra, snart kommer de bra resultaten.”

Så, att man skulle krypa ihop är det inte på tal om. Även om Galatasaray måste förändra lite i sin matchplan från hur det hade sett ut mot en halvdan seriekonkurrent, är det inte så att man skulle släppa på den offensiva fotbollen – nej, inte en chans. Framåt är man dessutom förstärkta med Lukas Podolski.

Atlético är försvarsstarkt, men inte alls omöjliga att få hål på. Till den här matchen saknas Felipe Luis medan man ser ut att ha fått klartecken från spetsen Jackson Martínez och för värden är Aurelien Chedjou och Hamit Altintop out – två defensiva avbräck. Alla besked sådana som talar för – mål.

Mot tuffare motstånd i Europa brukar Galatasaray ha det svårt, men inte sällan lyckas man skyffla in åtminstone en balja. 1-1/1-2 känns som möjliga resultat här och BLGM – ja spelas till acceptabla 2,40x med nedskruvad insats.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/9
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Galatasaray 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,65 unibet logo
Atlético Madrid 1,75 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,50 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,60 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: