Speltips, Galatasaray – Schalke 04, Champions League

Emil Jakobsson Publicerat: 20 februari 2013

Speltps Galatasaray Schalke 04 Champions League
Kvällens andra match från Champions League kommer bli en riktig höjdare. Galatasaray har värvat till sig stjärnor som Wesley Sneijder och Didier Drogba och ser betydligt farligare ut nu jämfört med när de här två lagen lottades mot varandra. Drogba gjorde mål direkt i sitt första inhopp i fredags och väntas vara med från start ikväll.

Men det är inte bara Drogba som Schalke måste passa sig för, Burak Yilma gjorde fler mål under Champions Leagues gruppspel än Messi (sex mål för Yilma).

Hemma i ligan går man bra och ligger etta med sex poängs marginal och man har tre segrar, ett kryss och en förlust på de senaste fem.

Tips: Unik bonus för våra besökare, 1200 kronor hos Betsson.

Schalke har tappat tempot
Värre ser det ut för Schalke 04 som ligger nia i Bundesliga just nu, i november låg man tvåa.  De har bara vunnit en av de senaste elva matcherna. Sex förluster, fyra kryss och en seger läser deras rad över de senaste tio matcherna.

Anmärkningsvärt är även deras otroligt svaga spel på bortaplan. Hemma i Bundesliga har man bara vunnit två (!) av elva matcher. Båda segrarna på bortaplan kom i början av säsongen (september respektive oktober).

Klaas-Jan Huntelaar väntas vara tillbaka i Schalke ikväll men trots det har man en hel del tunga skador och mycket talar för Galatasaray som är erkänt starka på hemmaplan.

Enligt oss har spelbolagen övervärdetat Schalkes chanser ikväll då oddset på Galatasaray är uppe i hela 2,2.

Spel: 1
Odds: 2,2
Bolag: William Hill (Hämta din William Hill bonus här)
Stream: Viaplay.se (En månad TV+film hos Viaplay genom den här länken)
TV: Viasat Sport
Kanonpris: Manchester United – Chelsea på Old Trafford, Matchbiljett + två nätter på 3* centralt hotell för 3726:-, 4 maj. Boka här. 
Fler bonusar: Här har vi samlat spelbolagens bästa insättningsbonusar. 

Väntade startelvor:

Galatasaray

Muslera
Eboue, Nounkeu, Semih, Riera
Hamit, Felipe Melo, Selcuk
Sneijder
Drogba, Burak
Schalke 04

Unnerstall
Hoger, Howedes, Matip, Fuchs
Jones, Neustadter
Farfan, Draxler, Bastos
Huntelaar