Speltips, Gefle – Djurgården 14/9: Måltrenden fortsätter?

Spelbloggare Publicerat: 14 september 2015

Gefles före detta kulttränare Pelle Olsson hittas just nu i Djurgården och det blir därför alltid lite speciellt när lagen drabbar samman. Under måndagseftermiddagen gör de upp om poängen och då investerar vi pengarna i ett målspel.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Guldchansen får ändå erkännas vara borta, men en Europabiljett är alltjämt inom räckhåll för Blåränderna från Stockholm, som varit en av seriens absolut största positiva skrällar under året. För tillfället innehas sjätteplatsen och skulle man kamma fullt här så minskar avståndet upp till fyran Elfsborg till så lite som två pinnar.

Även utan Pelle Olsson ser Gefle ut att fixa kontraktet bekvämt. Att man skulle tappa sju pinnar ner till kvalstrecket med tre konkurrenter däremellan känns inte speciellt troligt och har man varit förtjänta över de positiva resultaten; spelar, som alltid, effektivt och smart.

Spelet suttit i sex raka inbördesmatcher

Över det hela har Djurgården haft stora bekymmer med Gefle de senaste åren; tre oavgjorda och en förlust var det inför detta spelår – men i det omvända mötet på Tele2 Arena nu senast fick stockholmarna sannerligen proppen ur. Vinstsiffrorna skrevs hela 5-1 och klasskillnaden var tydlig redan från start.

Men visst bör det bli jämnare nu? Geflespelarna hade helt enkelt en tuff dag på jobbet och kan bra mycket mer än de visade och på hemmaplan är man förstås snäppet bättre. Väljer dock inte att fokusera på resultatspelen, utan siktar istället på målmarknaden.

Och just mål är min känsla. Gästerna måste ha siktet på trean i jakten på Europabiljetten och då kan Gefle luta sig tillbaka och satsa på omställningsspelet, vilket passar dem perfekt. Tänker att det kan komma att bli en öppen och svängig batalj av den anledningen.

Inbördesstatistiken talar även den för det – i sex raka matcher har båda sidorna hittat nätet. Tycker också att Gefle stått bra upp mot de bättre konkurrenterna i serien på sistone, vilka Djurgården ändå får räknas som.

BLGM – ja spelas till prisvärda 1,87x hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 14/9
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo cmoreplay logo tv4sport logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gefle 4,60 redbet logo
Oavgjort 3,75 bwin logo
Djurgården 1,91 betway logo
Över 2,5 mål 2,00 unibet logo
Under 2,5 mål 1,88 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: