Speltips, Gefle – Norrköping 27/9: Nu är det guldläge för gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 27 september 2015

Den allsvenska guldstriden är högintensiv och IFK Norrköping har bokstavligen guldläge. När man tar sig an Gefle IF har Spelbloggare.se lokaliserat två fina speltips inför matchen.

Det råder ingen som helst tvekan om att IFK Norrköping är den här säsongens stora utropstecken. Faktum är att östgötarna bara fortsätter att leverera och har i de senaste matcherna faktiskt sett ännu bättre ut.

Det fartfyllda, offensivt inriktade spelet och det omväxlande sättet man anfaller på har visat sig vara vägvinnande och i skrivande stund har laget fem raka segrar i ligan. Det är med en offensiv fotboll man besegrar sitt motstånd och det handlar ofta om att man gör fler mål än motståndarna, snarare än att man släpper in färre.

4-2 mot Djurgården senast, 5-1 mot Sundsvall och 3-2 mot Helsingborg är bara några av många händelserika matcher man spelat på sistone. Genomgående är att man gör en hel del mål i sina matcher och att man, speciellt när det är konstgjort underlag, tar kommandot i sina matcher.

Gefle IF får det säkert tufft

Gefle må kriga i en helt annan del av tabellen, men laget har en hel del kvalité och är, när man får det att stämma, ett svårt lag att möta. Speciellt hemma i Gävle har man visat sig vara svårslagna och man trivs väldigt bra på sin nya arena, där man faktiskt gjort sig vana vid att göra en hel del mål.

Mål i nya raka hemmamatcher är en uppgift som talar sitt tydliga språk och med det i åtanke kan vi tänka oss att vi får se mål åt båda håll när Norrköping gästar. Om det är något som är guldaspirantens svaghet kan det vara försvaret, som ser ut att bli lidande i den ständiga jakten på fler mål. Laget har bara hållit nollan en gång på de åtta senaste matcher och har trots detta inte förlorat någon av matcherna. Talande.

Därför är det anmärkningsvärt att både överspelet (2,5) och blgm (båda lagen göra mål) ger så pass bra som 1,80 gånger pengarna hos bet365 respektive ComeOn. Vi tycker att det finns värde i båda spelen och tänker därför helt enkelt spela båda två. Båda lagen kommer för övrigt med i stort sett full trupp, bortsett från de fåtal gamla skador som funnits i lagen ett tag.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål / Över 2,5 mål i matchen
Odds:  1,80 / 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, söndag 27/9
TV:    cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logocmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gefle IF  5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,85 titanbet logo
IFK Norrköping  1,75 williamhill logo
Över 2,5 mål  1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  2,07 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: