Speltips, Genoa – Inter 23/5: Jakten på Europabiljetterna fortsätter

Spelbloggare Publicerat: 23 maj 2015

Genoa välkomnar Inter till Stadio Luigi Ferraris, varifrån bortalagets möjligheter överskattas något. Hemmafördelen och motivationsnivån talar för värden – ettan känns bra.

Inter har ett genomlidit en helvetessäsong och cirkulerat runt i det hopplösa mittenskiktet från början till slut. Fanns stora förhoppningar, eller kanske rentav press, att vara med uppe och fajtas om Europabiljetterna, till och med de som leder till CL.

Nu har man vaknat lite till liv på senare tid, men det lite försent. Man hade fortfarande en praktisk möjlighet att nå topp fem innan 1-2-förlusten mot Juventus senast. Innan dess var man i en svit på sju matcher utan förlust efter varandra, varav fyra slutade i vinst. Men nu är det kört, även om de i teorin skulle kunna klara av det.

För Genoa lever möjligheten i allra högsta grad. Man har två pinnar upp till femman Fiorentina med sex kvar att spela om och då står violerna från Florens inför en svår bortamatch mot Palermo härnäst. Möjligheten lever inte bara, den är stor.

I Genoas sjukstuga finner vi Marco Boriello, M’Baye Niang, Giovanni Marchese, Diego Perotti och Lorenzo Ariaudo. I Inters dito, Fredy Guarín, Hugo Campagnaro, Dodo samt Jonathan. Mest breddspelare borta åt båda håll och dessa ska inte påverka matchutvecklingen direkt.

Vunnit fyra raka på hemmaplan

Ja, Inter är helt säkert drabbade av en mindre bakfylla efter förlusten mot Juventus och står utan hopp: det finns bara enstaka platser uppåt eller nedåt att spela för. Motivationen lär inte vara på topp och det är en stor faktor som talar för Genoa denna kväll.

Genoa är extremt formstarka; står med formraden 6-0-2 på de åtta senaste matcherna och nu senast krossades Atalanta med 4-1 på bortaplan och dessförinnan Torino med hela 5-1 hemma. Offensiven sprudlar och defensiven ser okej ut. Spelarna har helt klart fått blodsmak i munnen på femteplatsen.

På hemmaplan har man fyra plockade treor efter varandra – och alla matcherna har vunnits med minst två baljors marginal. Inte det svåraste spelschemat möjligen, men alltjämt oerhört starka siffror.

Mycket intressant är också att Inter inte lyckats vinna direkt efter en ensam förlust under hela Serie A-säsongen, och då har man ändå förlorat hela tio matcher. Roberto Mancinis manskap har det svårt att ladda om och här talar både hemmaplan och motivation för Genoa.

Genoa 0.0 asian (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelas därför med gott samvete till 1,95x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Genoa 0.0 asian
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 20:45, 23/5
TV / Stream:  tvtolv logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Genoa 2,65 bwin logo
Oavgjort 3,65 titanbet logo
Inter 2,70 betway logo
Över 2,5 mål 1,57 mybet logo
Under 2,5 mål 2,50 betsafe logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: