Speltips, Getafe – Málaga 18/9: Kortfokus

Spelbloggare Publicerat: 18 september 2015

Kortfokus råder i spanska Primera División – Getafe tar emot Malaga och när en domare som inte tvekar att höja korten ur fickan investerar vi våra polletter i ett överspel.

Katastrof.

Så kan Getafes tre inledande matcher summeras lite enkelt. Noll pinnar på de tre inledande matcherna – mot Espanyol, Granada samt Athletic Bilbao – har det blivit och med det parkerar man som jumbo i serien.

Hade man spelat bra och resultaten varit sämre, hade det varit en grej – men Getafes form oroar. Man spelar på en nivå under all möjlig kritik och har visats mycket sårbara; ett mittfält som inte lyckats hålla ihop.

Två pinnar är facit för Málaga, vilket placerar dem en bit nere på den undre tabellhalvan. Vill ändå mena att positiva tendenser synts till rejält; premiären slutade 0-0 mot starka Sevilla, därefter blev det en uddamålstorsk mot fantastiska Barcelona och nu senast blev det mållöst mot Eibar. Mer att önska där, men helt okej har det ändå sett ut.

Karim Yoda är alltjämt den enda som saknas för Getafe medan Málaga står med fyra namn på skadelistan: Roque Santa Cruz, Weligton, Ignacio Camacho samt Flávio Ferreira.

Viftar med korten hejvilt

Skulle jag behöva ta ställning på 1×2-marknade, så känns krysset som det mest spelvärda och det kan faktiskt vara värt en liten pollett till 3,10 x pengarna. Väljer dock att blicka mot kortmarknaden, där oddssättarna är helt oense och ett spelbolag bjuder på fina värdesiffror på ett visst spel.

Är inne på att det kan viftas lite hejvilt med korten här. José Sanchez är huvuddomare och han tvekar sällan på att höja varken ost- eller tomatskivorna. 9, 7, 9, 8, 5, 10, 7, 10 är hans statistik i antal på de senaste matcherna och detta är inte bara tillfälligheter – det sitter i hans domarfilosofi.

8, 8, 5 är statistiken i Getafes tre inledande matcher och för Málaga är den 9, 3, 6. Och skulle det blåsa motvind i den här matchen är sannolikheten stor att Getafespelarna tappar huvudet lite; att inleda en serie med tre raka torskar tär såklart på självförtroendet.

Kortlinan är på 6,5 – Bet365 erbjuder 1,65x för överspelet medan ComeOn sticker ut med 1,83. Plockas.

Speltips:

Speltips: Över 6,5 kort
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 18/9
TV:  (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Getafe 2,60 williamhill logo
Oavgjort 3,10 titanbet logo
Málaga 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,55 mybet logo
Under 2,5 mål 1,54 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: