Speltips, Goiás – Sport Recife 11/9: Tät och jämn match väntar

Spelbloggare Publicerat: 9 september 2015

Botten mot mitten i brasilianska Serie A. Goiás tar emot Sport Recife på Estádio Serra Dourada under natten mot fredagen och vi förutspår att en jämn batalj är att vänta.

I fjol var landade dessa parter båda i mittenskiktet av tabellen – så är det fortfarande för Sport Recife, medan Goiás har inte alls kommit till sin rätt och just nu hittas i det röda tabellområdet, dock med ynka pinnen upp till säker mark i en extremt jämn bottenfajt. Varenda tappad pinne kan komma att bli förödande.

Kan väl knappast tituleras som en ”måstematch” för Goiá – det är trots allt 15 omgångar kvar att plöja av – men det är den här typen av matcher som man måste vinna för att säkra kontraktet – på hemmaplan mot ett hyfsat jämbördigt motstånd. Mer avslappnade kan Sport Recife kliva in i händelserna – detta dock med vetskapen av att man inte vunnit på 12 raka bortaförsök i serien.

0-8-3 på bortaplan

Lutar åt att det här kommer bli 90, inte direkt sprudlande, men alltjämt spännande och tajta minuter. Osar kryss, skulle jag vilja påstå – av flera orsaker.

Goiás sprattlar till stundtals och är rätt svåra att veta var man har; formen börjar dock smyga inpå – tre av de fem senaste matcherna har man vunnit, varav två av dessa med tre mål mot noll. Siktet är förstås på en ny, frisk trea i hoppet om att studsa ifrån den absoluta botten, men Sport Recife är allt annat än några lättviktare.

0-8-3 är Sport Recifes facit på resande fot – är med det de enda som inte vunnit på bortaplan, dock ett av de lagen som förlorat minst. Faktum är att endast serieledande Corinthians torskat färre och det är ett styrkebesked utan dess like. Man spelar tufft, är svåra att få hål på – men har svårt att stänga matcherna.

På detta saknar värden en av sina mest betydande pjäser i offensiven, Bruno Henrique, samt försvararen Felipe Macedo. Det förstnämnda avbräcket känns dock mest och det talar ännu mer för att chanserna kan bli svårskapta för Goiás. Gästerna har sin mittback Matheus Ferraz out, men han bör kunna ersättas på ett okej sätt.

Kryss? Ja, det känns som en mycket möjlig utgång av matchen. Spelas till 3,25 x pengarna, vilket hittas hos flera olika bookies.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 00:30, natten mot fredag 11/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Goiás 1,95 williamhill logo
Oavgjort 3,25 betway logo
Sport Recife 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,50 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,57 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: