Speltips & gratis stream: Manchester United – Liverpool

Emil Jakobsson Publicerat: 25 september 2013
Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Ikväll är det äntligen dags för det klassiska mötet mellan Manchester United och Liverpool och man kan verkligen prata om omvända roller den här säsongen när Liverpool öppnat starkt och Manchester United öppnat väldigt svagt.

United har tappat poäng mot Chelsea, förlorat mot Liverpool och blev nu senast utspelade av Manchester City och förlorade med hela 4-1.  Man har med andra ord bara gjort ett mål på dessa tre matcher mot starkt motstånd.

Visst man slog Leverkusen och Crystal Palace mellan förlusterna mot Liverpool och City men deras resultat mot Chelsea, Liverpool och City talar ett tydligt språk. Årets upplaga av United är inte samma som tidigare och man har väldigt svårt mot bra motstånd.

Se matchen gratis: Ni kan se matchen gratis via Bet365 livestream. Öppna konto här för att se matchen.

Liverpool såg svaga ut när man kryssade mot Swansea och nu senast gick man på säsongens första mina när man föll med 0-1 hemma mot Southhampton. Innan de matcherna hade man tre raka segrar, bland annat mot United.

Det är med andra ord två lag som vill hitta tillbaka till det vinnande spelet och det kommer bli en tuff match. Vi ser det bästa spelvärdet i Liverpool +1 som ger hela 1,66 då det känns väldigt högt med tanke på handikappet.

Speciellt nu när United saknar Robin van Persie.

Spel: Liverpool +1
Odds: 1,66
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
Fler bonusar: Missa inte vår bonusguide