Speltips, Hammarby – Malmö FF 25/10: Skåningarna behöver vinna

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2015

Malmö FF gästar Tele2 Arena för andra gången den här säsongen. Nu står Hammarby IF som värd och frågan är om fokuset på det stundande publikrekordet blivit lite väl stort?

Malmö FF tar sig hela vägen till Stockholm för tredje gången på drygt en månad. Förlust mot AIK och vinst mot Djurgården följs upp med bortamatchen mot Hammarby IF på Tele2 Arena. Frågan är om skåningarna kan fortsätta på den inslagna vägen sedan i onsdags, då de slog Shaktar Donetsk på hemmaplan i Champions League.

Där och då visade de prov på en väldigt stor högstanivå och det råder ingen som helst tvekan om att Malmö FF är ett lag med mycket kvalité. Nu får de dock klara sig utan lagkaptenen och den offensiva härföraren Markus Rosenberg, som dessvärre är avstängd.

Det finns dock en hel del kvalité i laget och med tanke på att den allsvenska säsongen kantats av dålig inställning kanske Markus Rosenbergs frånvaro kan öppna för en sugen ersättare.

Hammarby jagar publikrekordet

Fokus inför matchen har handlat en hel del om det allsvenska publikrekord som Hammarby IF jagar och som de kan nå om de kommer upp i cirka 31000 betalande åskådare mot Malmö FF.

Hur som helst kommer stockholmarna till matchen med en tung förlust senast i minnet. Helsingborgs IF vann nämligen med klara 4-1 på Tele2 Arena och avbröt därmed en trend med tre raka segrar för Hammarby. Laget har dessutom egentligen ingenting att spela för när Malmö FF kommer på besök.

Det är snarare skåningarna som behöver vinna, med tanke på att fjärdeplatsen – som alltså finns inom räckhåll – kan betyda europeiskt kval till nästa säsong. Tre poäng är därför Malmö FF:s tydliga mål med matchen.

Därför spelar vi den raka tvåan till 2,00 gånger pengarna hos Unibet. Det känns helt enkelt som att det är skåningarna som har mest att spela för här och dessutom har de goda minnen från Tele2 Arena, där de alltså slog Djurgården så sent som för en dryg månad sedan. Hammarby får dessutom klara sig utan Richard Magyar, Kennedy, Erik Israelsson och Johan Persson. Tunga avbräck.

Speltips:

Speltips:  Malmö FF vinner
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 25/10
TV:   cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hammarby  3,90 bwin logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Malmö  2,00 unibet logo
Över 2,5 mål  1,80 unibet logo
Under 2,5 mål  2,06 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: