Speltips, Hannover 96 – Hertha Berlin 10/4: Formsvagt mot skadedrabbat

Emil Jakobsson Publicerat: 9 april 2015

Hanniver 96 - Hertha Berlin 10 april 2015 speltipsDet ena laget har inte vunnit på drygt fyra månader, det andra saknar mest troligt sju spelare på grund av skador. Men vi har hittat ett lag vi backar upp när Hannover 96 tar emot Hertha Berlin under fredagskvällens enda match från Bundesliga.

Hannover 96 inledde säsongen starkt och förlorade bara en av de sex första tävlingsmatcherna. Men sedan började det gå sämre, betydligt sämre. Här i december och framåt är det nästan otroligt hur dåligt de har spelat. Senaste segern kom den 16 december, sedan dess har de fem oavgjorda och sju förluster.

Hemma på HDI-Arena (Niedersachsenstadion) har de tre förluster och två oavgjorda på de fem senaste. Visst, två av förlusterna har varit mot Bayern München och Borussia Dortmund men de har samtidigt spelat 1-1 hemma mot jumbon Stuttgart och förlorat med 1-2 mot nästjumbon Paderborn under denna period.

Denna enorma svacka betyder att de bara är tre poäng från en negativ kvalplats. Poängen är med andra otroligt viktiga och med tanke på hur resultaten sett ut den senaste tiden verkar inte laget svara på rätt sätt när pressen ökar.

Radar upp bra resultat trots skadorna

Hertha Berlin väntas som sagt sakna hela sju spelare här men alla spelare är långt från några viktiga kuggar och dessutom har flera av skadorna funnits ett tag nu, ingen som skadat sig under veckan. Trots dessa skador är formen riktigt god.

De vann hemma mot Paderborn med 2-0 nu när ligan startade om efter landslagsuppehållet och över de fem senaste matcherna har de tre segrar och två oavgjorda. Vi håller med spelbolagen om att Berlin är underdogs på bortaplan men frågan är om oddset inte är någon punkt för högt?

Däremot har Berlin förlorat två raka och inte vunnit någon av de tre senaste mot Hannover, men dagens Hannover är som sagt inte direkt formstarka.

Testar ett spel till hela 3,75

Enligt oss skriker det målsnålt om den här matchen. Åtta av Berlins tio senaste har gått under 2,5 mål och fyra av de fem senaste bortamatcherna. Men oddset 1,7 för under 2,5 mål gör att vi tvekar.

Däremot kommer vi testa spelet att Hertha Berlin håller nollan vilket betalar fina 3,75 gånger pengarna. Visst, de har en del skador men trots det har de hållit nollan i fyra av deras fem senaste matcherna. Även på bortaplan har de hållit nollan i tre av de fem senaste matcherna och Hannover är verkligen inte det tuffaste motståndet man kan möta just nu.

Hannover har en fin offensiv och gör ofta mål, men det är även därför vi får hela 3,75 för detta spel. Flera andra bolag rör sig runt 3,3-3,5 för samma spel. Jag skulle säga att allt över 3,5 är spelbart och 3,75 är helt klart värt en investering. Oddset 3,75 motsvarar en sannolikhet på 26 procent, med tanke på hur smart defensiv fotboll Berlin spelat med stor framgång den senaste tiden ger jag dem bättre chanser att så att hålla nollan här.

Den som vill testa ett säkrare odds finns Hannover under 1,5 mål till oddset 1,65. De har inte gjort över 1,5 mål i någon av deras elva senaste ligamatcher.

Kraftfulla odds:

Mybet lägger inte mest pengar på TV-reklam. Men de har otroligt starka odds. De ger alla nya kunder 1 000 kronor bonus, hämta din bonus här och testa deras höga odds.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hannover 96 2,15 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,4 ladbrokes logo 1 000 kr
Hertha Berlin 3,95 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,7 mybet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin håller nollan
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 10/4 kl 20:30
TV:  eurosporttva logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo