Speltips, Hartlepool United – Sheffield United 1/9: Värden väntas rotera hejvilt

Spelbloggare Publicerat: 1 september 2015

Vi bjuder på ännu ett speltips från den första rundan av Football League Trophy. Strålkastarljuset riktas mot Victoria Park och matchen mellan Hartlepool United och Sheffield United, vilka det bör råda klasskillnad emellan.

Toppen i League Two mot toppen i League One.

Hartlepool hittas på sjätteplatsen i fjärdedivisionen efter att ha öppnat serien med tre raka vinster, men nu förlorat två i följd och däremellan även torskat i Ligacupmatchen mot Bournemouth med förkrossande 0-4. Frid och fröjd råder knappast i laget. Inte bara för att resultaten varit usla, utan prestationerna likaså.

Och på tal om frid och fröjd. Det råder i Sheffield United som just nu är tvåa i sin serie, detta efter att ha lyft på ett imponerande sätt efter 0-4-torsken i premiären – fyra vinster efter varandra har radats upp nu. Förvisso en cuptorsk med 0-3 mot ett starkt Fulham däremellan, men det vore dumt att dra för stora växlar av den.

B-betonat mot ordinarie?

Det händer extremt mycket på resultatmarknaderna just nu. Oddssättarna på de diverse spelbolagen justerar oddsen i rasande takt, men det är fortfarande ett som hamnat lite på efterkälken – Ladbrokes. En reaktion har vi fått se från deras sida, en rätt liten ändock.

Det är spelen på Sheffield United som sänks i rasande takt. Med all rätt. Först och främst ska det, om båda sidorna ställer ut ordinarie startelvor, råda klasskillnad. Skulle bli mycket förvånad om Sheffield inte studsar uppåt i seriesystemet. Hartlepool är på en helt annan nivå; en lägre sådan.

Nästan allt, ja, förutom just att de spelar på bortaplan, talar också för Sheffield United här. Man har fått sin kommande seriebatalj framskjuten och borde rimligen rotera klart mindre än om fallet inte var så. Från Hartlepools sida har man redan deklarerat att det kommer roteras hejvilt och på det är extremt betydande Carl Magney out med en skada.

Kan – nästan – lova att oddsen på Sheffield kommer sjunka rejält. Nu får vi hela 1,75x för den raka tvåan hos Ladbrokes och det måste helt enkelt spelas. Vad kan den vara på strax innan avspark? Tio punkter mindre, som bäst?

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner, rak tvåa
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 1/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hartlepool 5,20 comeon logo
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sheffield 1,75 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 1,87 comeon logo
Under 2,5 mål 2,00 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: