Speltips, HC Vita Hästen – Tingsryd AIF 4/11: Toppen mot botten

Simon Pålsson Publicerat: 3 november 2016

Serieledarna kommer på besök till jumbon. HC Vita Hästen står onekligen inför en värdemätare under fredagskvällen. Tingsryd AIF hoppas fortsätta sitt segertåg i toppen av tabellen.

Horribelt.

Säsongsinledningen 2016/2017 kan inte beskrivas med ett mer passande ord för HC Vita Hästens del. Det här har verkligen inte gått som klubben hade önskat, inte minst med tanke på att de faktiskt var att räkna med förra säsongen.

Laget harvar omkring i botten av tabellen med sina 14 poäng på 15 matcher. Det är verkligen ingen vidare poängskörd och laget har redan 16 poäng upp till toppen, där vi bland annat hittar Tingsryd AIF. 30 inspelade poäng och 46 gjorda mål på 15 matcher är sannerligen en betydligt bättre säsongsinledning, det går inte att blunda för den saken.

Trenden är fortsatt negativ

Inte nog med att Vita Hästen har halkat efter ordentligt i tabellen, laget är dessutom inne i ett väldigt dåligt stim. Det finns inte mycket som pekar på att en vändning är inom räckhåll. Laget har bara en seger på de sju senaste matcherna. Tre av vinsterna kom under de första sju matcherna på säsongen. Därefter har det verkligen inte sett bra ut.

Trots att formen är så väldigt annorlunda – Tingsryd har fyra segrar på sina fem senaste – målar spelbolagen upp det här som ett relativt jämnt möte på förhand. Det känns rent ut sagt märkligt.

Visst, vi blundar inte för att det finns mer att hämta av det här laget, men Vita Hästen är inne i en väldigt djup svacka. Det finns egentligen ingenting som pekar på att de ska ta sig upp ur den just nu, speciellt inte mot serieledande. Inte ens på hemmaplan.

2,40 gånger pengarna på den raka tvåan känns omotiverat högt. Tingsryd är ett bättre hockeylag – inte minst för tillfället – och bör ses som betydligt mer klara favoriter än så. Bethard har dukat upp det här överoddset och det synar vi direkt. Rygga spelet? Registrera dig hos Bethard här och få en bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips:  Tingsryd AIF vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 4/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: