Speltips, Hellas Verona – Inter 11/4: ”Lever vidare på sitt namn”

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2015
hellas verona inter 11/4
Foto: Bildbyrån

Vi riktar fokus mot mittenskiktet av italienska Serie A och matchen mellan Hellas Verona, som är i okej slag, och ett Inter som fortsätter överskattas och lever vidare på sitt namn. Ettan närmast till hands?

Av flera fiaskoklubbar är Inter spelårets i särklass största i Serie A. Man cirkulerar i mitten av tabellen, hittas just nu på tiondeplats och möjligheten att nå en Europaplats är helt och hållet borta. Fiaskot fullbordades dessutom när man skickades ut av tyska Wolfsburg i Europa League-åttondelsfinalen. Finns ingenting som kan rädda deras ansikte nu.

Formen då? Den är extremt värdelös. Efter fina resultat i februari har allt tappats, exakt allt. Inte en enda av de sju senaste matcherna har vunnits och fyra av dem förlorats. Det kanske värsta bottennappet kom senast, hemma mot den hopplösa tabelljumbon, när slutresultatet skrevs 1-1. Spelet klickade inte alls. Resultatet, katastrof.

Fyra spelare från backlinjen – Davide Santon, Hugo Campagnaro, Dodô och Jonathan – saknas och även om det kanske inte är de namnstarkaste spelarna ser det fortfarande tunt ut. Mittfältaren Zdravko Kuzmanovic verkar inte heller vara tillgänglig.

Oddssättarna ute på djupt vatten

Hellas Verona simmar i mer väntade vatten; hittas en bit ner på den undre tabellhalvan, men riskerar inte att åka ur serien, vilket också sattes ut som det prioriterade målet. Räcker liksom där, mer bör inte krävas. Handlar om att avsluta snyggt, precis som för Inter – men de sistnämndas skepp har nästan redan seglat.

Man kommer från ett rejält bottennapp, där 3-0 tappades till 3-3 mot Cesena, som hittas tredje sist i tabellen, under de sista 20 minuterna. Allt fokus tappades och det håller inte på den här nivån, men framförallt den första halvleken kan man bära med sig. Gubben, 37-åriga Luca Toni, gjorde två av målen – hans nionde på de åtta senaste matcherna. Nu är han, med sina 15 strutar, delad trea i skytteligan.

Fanns en hel del glädjemoment i matchen trots allt och formen är fin, baserat på de senaste veckornas resultat. Man hittas bara fem pinnar under ett Inter helt utan självförtroende i tabellen, har hemmaplan, är helt utan skador – då har jag svårt att förstå varför de ska vara så stora underdogs som oddssättarna ställer ut dem som. Verona draw no bet till 2,45x, vilket erbjuds av uppstickaren MyBet, blir mitt bidrag från Stadio Marcantonio Bentegodi.

Psst! Du har väl inte missat att öppna konto hos etablerade William Hill? I så fall, här får ni en välkomstbonus på 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hellas Verona 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,50 titanbet logo 1 000 kr
Inter 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,06 mybet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,84 unibet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Hellas Verona draw no bet
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 20:45, 11/4
TV:  cmorelive logo tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson