Speltips, Hertha Berlin – Borussia M’gladbach 4/11: Fantastiskt bra betalt 1X2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2016

Olympiastadion i Berlin är platsen och där väntar ett rykande hett möte i tyska Bundesliga under fredagskvällen. Hertha Berlin står som värd för matchen och de besöks av ett inte superhett Borussia M’gladbach. Vi har analyserat oddsen och faller för en 2,50-oddsare!

En succé och en besvikelse – det är vad vi har att handskas med.

Hertha Berlin var ett stort utropstecken redan förra året, då de blev sjua och således fick spela Europa League-kval – det äventyret blev dock kort, när danska Bröndby var numret större – och då ska det nämnas att de hade chansen på platserna ovanför också, det var bara en sämre slutspurt som satte stopp för det.

Nu? Nio matcher in i serien är Hertha Berlin placerade femma i tabellen och det ser ljust ut inför framtiden.

På andra sidan planhalvan ska alltså Gladbach stå – ett Gladbach som tampats med stora problem. Faktum är att de, tippade i toppen, att slåss om platserna bakom Bayern München och Borussia Dortmund, just nu hittas på den undre tabellhalvan. Detta kan delvis förklaras i att det varit svårt att varva Champions League med seriespelet, även om det inte visar hela bilden.

Flera framstående pjäser saknas här – för båda parter. Hertha har bland andra Valentin Stocker, Marvin Plattenhardt och Sebastian Langkamp out. Gästerna kommer till spel utan exempelvis Ibrahima Traoré och Andreas Christensen.

Värde i ettan

Här köper jag inte alls hur oddsen ser ut – Hertha Berlin presenteras inte som större än knappa favoriter.

Den raka ettan står i 2,50 x såsen som bäst, och där hade jag, om jag haft titeln oddssättare, velat trycka ner oddsen åtminstone 25 punkter. Rätt stor värdelucka är det vi har nu, med andra ord.

Hertha Berlin är svårt underskattade; ska vara där de är och fajtas om Europabiljetterna. Det stora framgångsreceptet hittas i – hemmaspelet. På Olympiastadion är de extremt svåra att handskas med och har vunnit fyra av fyra matcher på arenan i seriespelet hittills.

Gladbach, däremot; de är usla på resande fot. Plockar absolut merparten av deras pinnar på hemmaplan och har 0-1-3 i resultatraden borta. De har dessutom haft ett tätt spelschema på sistone och bara fått vila tre dagar från fiaskomatchen mot Celtic i Champions League, vilken slutade 1-1.

Form, hemma-/bortafaktorn, spelschemat och den förhållandevis lilla kvalitetsskillnaden är faktorer som motiverar ett spel på ettan här.

Hertha Berlin att vinna, rak etta, spelas till 2,50 x insatsen hos Unibet, som också visar matchen i deras suveräna streamingtjänst. Ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem via denna länk!

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 4/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: