Speltips, Holland – Turkiet 28/3: Målrikt – trots avbräcken?

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2015

holland turkiet 28/3Två av EM-kvalets stora fiaskonationer – Holland och Turkiet – ryker samman i kampen om tre friska pinnar i grupp A. Sjunger målkalas på Amsterdam Arena?

Det ser minst sagt illa ut för de nämnda nationerna. Holland är bara trea med 2-0-2 på de inledande matcherna, Turkiet fyra och för tillfället därmed på död mark med resultatraden 1-1-2. Tittar vi spelare för spelare är Holland, utan tvekan, bäst i grupp A, men Guus Hiddink har inte fått ihop kollektivet, helt till skillnad från Lasse Lagerbäcks försvarsstarka Island och Tjeckien som vunnit fyra av fyra.

Vägen till EM i Frankrike kommer inte joggas igenom utan tuffa hinder, även om jag vill tro att Holland faktiskt löser det till slut. Allt annat vore en makalös skräll. Turkiet förbundskapten Fatih Terim jobbar med ett sämre material, men chansen att i alla fall plocka tredjeplatsen får ses som okej.

Holland är svårt decimerade offensivt med avbräck på Robin van Persie samt Arjen Robben. Även försvararen Ron Vlaar, skadad, är out. Gästerna har Atléticomittfältaren Arda Turan borta och ja, han är en pjäs som är svårersättlig.

4/5 över 2,5 mål

Det råder offensiva problem i bägge lägren, men visst ska vi ändå ha en god möjlighet att få se mål på Amsterdam Arena ändå? Holland vart förvisso helt avväpnade av Island, men har alltjämt offensiv kvalité av högsta europeiska klass medan defensiven helt klart är sårbar. Truppen är rätt obalanserad på så vis.

Turkiet har också visat upp försvarsbekymmer; släppte in tre mål mot Island, två mot Tjeckien och har inte hållit nollan i en enda kvalmatch. Om de kan bidra med åtminstone en balja, är jag helt övertygad över att 2,5-målslinan ska passeras.

Båda lagens fyra av de fem senaste matcherna har bjudit på minst tre mål och när de spelar med kniven mot strupen, mer eller mindre måste inkassera en trea – kan spelet tendera att öppnas upp rejält om det står exempelvis 1-1 en bit in i matchen.

1,85x för över 2,5 mål hos Redbet räcker absolut, ingen tvekan om det. Visst vet ni att våra läsare får en unik bonus hos Redbet som är högre än deras vanliga bonus? Ange bonuskoden SBLOGG via denna länk får ni hela 1 200 kronor bonus!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Turkiet 1,57 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Turkiet 6,60 redbet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,00 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,85 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik bonus: 1 200 kr – ANGE BONUSKOD: SBLOGG)
Spelstopp: Lördag 20:45, 28/3
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson