Speltips, Hull – Arsenal 4/5: Gunners kör hänsynslöst vidare i jakten på andraplatsen

Spelbloggare Publicerat: 3 maj 2015

hull arsenal 4/5Botten står mot toppen i Premier League – Hull City tar emot Arsenal och ett spelbolag har vaskat fram trevliga siffror på en specialmarknad.

Hull var rejält utsatta, är förvisso fortfarande det – men än mer, för ett par veckor sedan. Efter två raka fullpottare – mot Crystal Palace och Liverpool – är huvudet numera knappt över vattenytan. Ynka en pinne skiljer ner till relegationszonen och hela fem klubbar är med och kämpar om att undvika den där sista röda platsen då dessa står inom två pinnar. Heljämnt.

Varifrån detta ryck kommit ifrån, det är omöjligt att säga. Mot Liverpool var spelplanen perfekt utförd; ytorna att komma in bakom egen backlinje var mycket små och med den hållna nollan räckte en balja för tre friska pinnar in till tabellen.

Det blir relativt få mål i snitt på KC Stadium, men vi kan också se att man brukar ha det svårt att flaxa hem några poäng mot de bättre placerade lagen. Matchen mot Liverpool var en ljusprick i ett annars mörkt protokoll – och det var inte heller så att motståndarna hade vaknat på rätt sida…

Interna skytteledaren Nikica Jelavic är alltjämt skadad medan statusen kring Curtis Davies, Andrew Robertson och Mohamed Diamé är osäker.

Ingen sätter stopp för Gunners

Arsenal direkt stormar fram just nu. Förra veckan fick man oavgjort hemma mot klara tabellettan Chelsea, som är oerhört svåra att få hål på. Ett helt okej resultat ändå. Dessförinnan hade man nio vinster i följd, detta trots tufft spelschema – om vi räknar bort nederlaget mot Monaco på Emirates, 12 raka.

Greppet om andraplatsen i tabellen kan nu kopplas. Man står precis som Manchester City på 67 pinnar, men med en match mindre spelad. Räkna med att motivationen, precis som Hulls, är toppad. Kan dock eventuellt synas lite mer desperation från just Hulls sida, då deras situation är mer prekär – men det tror jag kan gynna Arsenal. Om de lyckas få hål på värden åtminstone i första halvlek, då finns ingenting att förlora för Hull – positionerna kommer tryckas upp och sådana matchbilder brukar Gunners kunna utnyttja väl.

Faktum är att Arsenals bortafacit de senaste månaderna är bättre än det på hemmaplan. Sju matcher har spelats efter varandra utan en enda tappad pinne på resande fot och minst två mål har gjorts i sex av dessa.

Nu är man mer eller mindre befriade från skador och då ska det bara vara klasskillnad. I åtta av de nio senaste inbördesmatcherna har man nått först till två mål – samma visa även under måndagen, månne?

Arsenal först till två mål spelas till 2,05x. Allt över dubbelt är okej och bäst odds finner ni i skrivandets stund hos vår favoritbookie William Hill. Öppna ett konto hos dem och få 1 000 kr i välkomstbonus.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hull 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,80 ladbrokes logo 1 000 kr
Arsenal 1,74 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,04 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Först till två mål: Arsenal
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 4/5
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson