Speltips Hull – Barnsley 22/2: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 22 februari 2022

Hull City gästas av Poya Asbaghis Barnsley i Championship. Matchen spelas tisdagen den 22 februari 2022 med avspark kl 20:45 på The MKM Stadium.

Hull – Barnsley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hull City har nu fem raka matcher utan seger och ligger på en 20:e plats i Championship. Man har därmed bara ett lag mellan sig och nedflyttningsstrecket, men poängmässigt är marginalen ganska god. Nykomlingen Hull har tagit 34 poäng på 33 matcher och är således 13 poäng före Derby på 22:a plats.

Efter tre raka förluster har Hull svarat för två bättre insatser i de senaste matcherna. Man har då, på bortaplan, tagit poäng mot topplagen Sheffield United och QPR. I lördags spelade man 1-1 mot de sistnämnda och i omgången dessförinnan blev det mållöst i Sheffield.

Poya Asbaghi ledde sitt Barnsley till seger mot QPR i den näst senaste omgången. Det var hans första trepoängare i Championship och lagets första seger i ligan sedan den 3:e november.

Glädjen efter den segern blev dock inte långvarig då man i lördags åkte på en ny, tung förlust borta mot Coventry. Detta efter att hemmalaget gjort det avgörande 1-0-målet i den tredje tilläggsminuten.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnål historik

Barnsley tog äntligen en trepoängare i sin senaste hemmamatch, men frågan är nu vad det är värt då man inte lyckades bygga vidare på den segern i helgen. När man dessutom tappar i matchens sista sekunder blir känslan inte bättre.

Efter 31 spelade matcher har Barnsley bara skrapat ihop 17 poäng och ligger därmed sist i Championship. Avståndet upp till Reading ovanför nedflyttningsstrecket är nio poäng, men Barnsley har då en match mindre spelad.

Hull och Barnsley möttes senast i början av november och det var då bortalaget Hull som gick segrande med 2-0. Den här matchen spelades strax innan det att Asbaghi tog över rodret i Barnsley.

Det skiljer inte så många placeringar men Hull är 17 poäng före Barnsley i tabellen. De har med andra ord ett betydligt bättre läge i bottenstriden och de gäller också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ger omkring 1.95 gånger insatsen.

Poya har inte fått Barnsley att lyfta, men man har ändå hållit ihop det ganska bra. Nästan alla förluster har varit med uddamålet och oflytet har inte sällan grinat dem i ansiktet. Defensivt har det ändå sett ganska bra ut och vi kan konstatera att det har gjorts under 2.5 mål i 5 av Barnsleys 6 senaste matcher.

Som jag ser det är det mycket som talar för att även den här matchen kommer att bli och relativt målsnål. Hull har bara gjort två mål på sina fem senaste matcher och totalt har det gjorts under 2.5 mål i 8 av deras 9 senaste matcher.

Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 22 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: