Speltips Hull – Huddersfield 1/4: Jämn tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 1 april 2022

Bottenlaget Hull City tar emot tabellfyran Huddersfield i den 40:e omgången av Championship. Matchen spelas fredagen den 1 april 2022 med avspark kl 20:45.

Hull – Huddersfield

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med endast sju matcher kvar att spela av Championship innehar Hull City 20:e-platsen i tabellen. Avståndet ner till Barnsley under nedflyttningsstrecket är 13 poäng där Hull har en match mer spelad.

Hull har inte haft någon lätt säsong, men risken att man ska åka ur är för närvarande inte direkt överhängande. Georgiern Shota Arveladze tog över tränarposten i slutet av januari, men något lyft att tala om har det inte blivit.

Ser vi till de fem senaste matcherna är Hulls trend emellertid relativt god. Av dessa matcher har man vunnit två, förlorat två och kryssat en. Strax innan landslagsuppehållet föll man med 3-1 hemma mot Luton och dessförinnan besegrade man Coventry med 2-0 borta.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Huddersfield har tappat momentum

Huddersfield Town har totalt sett svarat för en stark säsong. Den spanske managern Carlos Corberan har haft en väldigt fin utveckling under sin tid i klubben och nu utmanar man om en uppflyttning till Premier League.

Fram till mars månad hade Huddersfield en förlustfri svit i Championship på flera månader. Innan förlusten mot Millwall i den näst senaste omgången hade man inte förlorat i ligaspelet sedan slutet av november. I matchen därefter föll man på nytt med 3-0 hemma mot toppkonkurrenten Bournemouth.

Hull och Huddersfield möttes senast i oktober och då var det de sistnämnda som vann med 2-0 på hemmaplan. Därmed har Huddersfield vunnit de tre senaste mötena mot Hull.

Det är också Huddersfield som gäller som knappa favoriter inför den här matchen. Förutsättningarna är jämna och ett rakt spel på bortalaget ger omkring 2.60 gånger insatsen.

Ser vi till tabelläget är det ingen tvekan om att Huddersfield har varit ett bättre lag än Hull den här säsongen. Ser vi till de fem senaste matcherna så är det emellertid Hull som har den bättre trenden.

Huddersfield har gått mållösa från sina två senaste matcher och Hull är inte ett lag som öser in mål. Av deras nio senaste matcher har det gjorts under 2.5 mål i sju.

Jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en jämn batalj och det ligger nära till hands att det också kommer bli målsnålt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 1 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: