Speltips, Hull – Liverpool 28/4: Formsvagt bortalag får det tufft

Spelbloggare Publicerat: 28 april 2015
Liverpool - Newcastle speltips & startelvor 13 april 2015
Foto: Bildbyrån

Premier League går in i sitt avgörande skede och när Hull får besök av Liverpool jagar man de där sista nödvändiga poängen för att säkra ett nytt kontrakt. Det låter som att det kan bli tufft för Liverpool.

Fem omgångar återstår av den engelska fotbollssäsongen. När vi går in i den vanligtvis kritiska slutfasen kan vi konstatera att guldet så gott som redan är klart för Chelsea där uppe i toppen. Istället får vi rikta blickarna ner mot bottenstriden, där spänningen fortfarande lever i allra högsta grad.

Hull är ett av lagen som är indragna i den spännande bottenstriden, med ynka en poäng till godo på Sunderland som återfinns på den sista degraderingsplatsen. Det är därför självklart att Hull nu är på jakt efter de där sista poängen som skulle kunna säkra ett nytt kontrakt till nästa säsong.

Tråkigt nog för Hulls del avslutar man med att möta Liverpool, Arsenal, Tottenham och Manchester United. Närmast tuffast möjliga motstånd för Hull, som dock har en historia av att sprattla till mot stora lag i utsatta lägen. För några omgångar sedan tryckte man till exempel in två mål mot Chelsea, men fick ändå se sig besegrade med 3-2.

När Liverpool gästar är det slagläge för Hull, som alltså verkligen behöver greppa alla möjliga halmstrån. Liverpool kommer till matchen med en skadesargad trupp och en tvivelaktig form, nämligen tre förluster på de sex senaste matcherna. Vidare saknar man mittfältskuggen Lucas Leiva och anfallsesset Daniel Sturridge. Allt annat än bra för Liverpool.

Trots Europajakten – Hull mer motiverade

Liverpool har också en del att spela för, då de i händelse av en seger endast har fyra poäng upp till en Champions League-plats. Därmed bör det finnas en dos av motivation även hos gästerna, men att det är Hull som kommer komma mer motiverade till matchen är för mig glasklart.

Det är inte särskilt ovanligt med skrällar av de mindre lagen, speciellt i slutskedet av säsongerna. Det är något vi gjort oss vana vid och som stärks av det gamla uttrycket att vilja faktiskt alltid slår klass.

Ja, som ni hör tror vi att Liverpool får det svårt i den här matchen. En sjunkande form, en skadeskjuten trupp samt ett ytterst tufft, taggat och motiverat motstånd på bortaplan gör att vi har svårt att se en seger för Liverpool i den här matchen. Vi tror helt enkelt att Hull tar åtminstone en poäng och går därför in på Hull +0,5 asian handicap till 1,93 hos ComeOn. Det är ett fint odds och vi tackar ödmjukast med att gå in med en tisdagspeng.

Bonus enbart för våra läsare:

Redbet ger sina vanliga kunder €50 bonus på första insättningen. Men våra läsare får hela 1 200 kronor bonus när de öppnar ett konto via denna länk och sedan anger bonuskoden SBLOGG. Missa inte denna unika bonus!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hull 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Liverpool 2,00 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,73 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,20 nordicbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Hull +0,5 mål AH
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 28/4
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Simon Pålsson