Speltips, Hull – Manchester United 24/5: Desperat hemmalag kan läcka

Simon Pålsson Publicerat: 23 maj 2015

En ynka omgång återstår av årets säsong. För Hulls del är det enda som kan rädda ett nytt kontrakt en seger mot Manchester United i sista matchen. Frågan är om inte desperationen kan bli kostsam?

Premier League går in i sin absoluta slutfas och som vanligt är det dags för den gemensamma avslutningsomgången där samtliga matcher går parallellt. Tråkigt nog för den neutrala åskådaren är spänningen död sedan länge, förutom i fighten om att undvika den sista nedflyttningsplatsen. Där gör Hull City och Newcastle United upp om att få stanna kvar i Premier League till nästa säsong.

I skrivande stund har Newcastle en fördel då man har två poäng till godo på Hull, som dock har en väsentligt mycket bättre målskillnad. Det innebär att oavgjort eller en förlust för Newcastles del i matchen hemma mot West Ham skulle göra att Hull klarar sig kvar vid en seger i sin match mot Manchester United.

Det är, som de flesta säkert inser, inte så lätt som det möjligtvis kan låta. Inte minst med tanke på att just Manchester United är Hulls absoluta bogey team med idel förluster sedan man nådde Premier League för första gången 2008. Det enda som kan finnas att nämna till hemmalagets fördel, förutom det faktum att man bör vara motiverade till tvåtusen procent, är att Manchester United egentligen inte har något att spela för.

Men om det är något lag som inte lägger sig ner och dör i den här typen av matcher är det Manchester United.

Matchbilden talar för en målrik historia

Trots att vi är skeptiska till Hulls chanser är vi tämligen övertygade om att man kommer ge det ett ordentligt försök. För att överhuvudtaget ha någon chans att ta sig förbi Newcastle krävs tre poäng och då behöver man helt enkelt göra mål i matchen.

Det borde rimligtvis i sin tur öppna upp för gästande Manchester United, som dessutom får tillbaka sin lagkapten och anfallsstjärna Wayne Rooney. Van Gaal har varit tydlig med att Wayne Rooney kommer att spela och lika tydlig har Manchester Uniteds manager varit med att laget tänker gå för seger. Här är det ingen som tagit semester än, trots att man firade den gångna säsongen med en liten intern gala i veckan.

Känslan är att Hull kommer att trycka framåt mer och mer under matchens gång, något som kommer att öppna en massa ytor för ett offensivt taggat Manchester United. Med tanke på att David De Gea ser ut att missa matchen kan Hull säkert få in en boll någon gång under matchen, men vi har mycket svårt att se hur Hull ska kunna hålla tätt hela matchen såvida man inte backar hem med 11 man efter ett tidigt mål.

Hur som helst är vi övertygade om att gästerna kommer att utnyttja ytorna som oundvikligen kommer att finnas. Därför riktar vi blickarna mot målmarknaden och bestämmer oss för spelet Manchester United över 1,5 mål i matchen till 2,10 hos WilliamHill. Den raka tvåan ger visserligen 2,25, men 2-2 känns faktiskt inte helt otänkbart som slutresultat i matchen. Sammanfattningsvis lägger vi våra slantar på att Manchester United gör både ett och två mål i den här matchen, det känns minst sagt rimligt till oddset som bjuds.

Speltips:

Speltips:  Manchester United över 1,5 mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Söndag 24/5, 16:00
TV / Stream:  viasatsport logoviaplay logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
 Hull City  3,30 comeon logo
Oavgjort  3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester United  2,25 williamhill logo
Över 2,5 mål  1,82 redbet logo
Under 2,5 mål  2,04 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: